Ποδόσφαιρο

Nations League: «Διπλό» για τη Μολδαβία και «ζωντανή» για την πρωτιά

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:03

Οι Μολδαβοί νίκησαν 2-1 στη Λετονία και θα τα παίξουν όλα για όλα την προσεχή Κυριακή, για την άνοδο στη Γ’ κατηγορία.

Nations League: «Διπλό» για τη Μολδαβία και «ζωντανή» για την πρωτιά

Τις ελπίδες για την πρωτιά στον όμιλο και την άνοδο στη Γ’ κατηγορία διατήρησε η Μολδαβία. Μετά την εκτός έδρας νίκη 2-1 που σημείωσε επί της Λετονία. Διότι ήταν η πρώτη στα μεταξύ τους ματς. Αλλά την έφερε σε απόσταση… βολής από τους Λετονούς

Με την τελευταία αγωνιστική, την Κυριακή, να έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Μιας και τα δύο ματς που θα διεξαχθούν, δηλαδή τα Ανδόρα - Λετονία και Μολδαβία - Λιχτενστάιν να καθορίζουν ποια από τις Λετονία (12β.) ή Μολδαβία (10β.) θα τερματίσει στην πρώτη θέση του α’ ομίλου και θα ανέβει κατηγορία.

Οι Μολδαβοί ήταν αποφασισμένοι για να πάρουν τους τρεις πόντους. Το έδειξαν ειδικότερα στο πρώτο 45λεπτο. Κατάφεραν να πετύχουν δύο πολύ σημαντικά γκολ και να βάλουν τις βάσεις για την κατάκτηση της νίκης. Το 0-1 στο 26' από τον Ρέβενκο με κεφαλιά και το 0-2 στο 45' από τον Νικολαέσκου, με τον ίδιο τρόπο, έβαλαν δύσκολα στους Λετονούς.

Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, στο δεύτερο μέρος μείωσε σε 1-2 στο 55' με τον μόνιμο σκόρερ του, τον Ικάουνιεκς, που σκόραρε με κοντινό πλασέ. Αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι περισσότερο στη συνέχεια. Με τη Λετονία να χάνει την ευκαιρία, για να «τελειώσει» με την πρωτιά και την άνοδο, καθώς και ένας βαθμός θα της ήταν αρκετός.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr