Ποδόσφαιρο

Nations League: Νίκες για Ολλανδία και Βέλγιο και «τελικός» [vids]

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:19

Σπουδαία τρίποντα για τους «οράνιε» και τους «κόκκινους διαβόλους» και «μάχη» πρωτιάς την Κυριακή στο Άμστερνταμ.

Nations League: Νίκες για Ολλανδία και Βέλγιο και «τελικός» [vids]

Η κατάσταση στον 4ο όμιλο της πρώτης κατηγορίας παρέμεινε αμετάβλητη μετά και τα δύο ματς το βράδυ της Πέμπτης. Διότι τόσο η Ολλανδία όσο και το Βέλγιο πέτυχαν νίκες. Συνεπώς, το βράδυ της Κυριακής οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο Άμστερνταμ στον τελικό που θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο.

Μιας και οι «οράνιε» είναι στην κορυφή με 13 βαθμούς, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» ακολουθούν (10β.). Έτσι, οι Ολλανδοί έχουν προβάδισμα γιατί μετρούν τα μεταξύ τους ματς, ενώ το Βέλγιο θέλει μόνο νίκη και με πολλά γκολ. Αλλά δεν είναι απίθανο να συμβεί αυτό!

Διαφορά ποιότητας

Η Ολλανδία έκανε τη δουλειά της στο εκτός έδρας ματς με την Πολωνία. Κατάφερε να σκοράρει νωρίς με τον Γκάκπο (13'). Γκολ σε αντίστοιχο χρονικό σημείο στο δεύτερο μέρος για τους «οράνιε». Με τον Μπέργκβιν στο 60' για το τελικό 0-2. Οι Πολωνοί υστέρησαν και στο φινάλε του ματς αποδοκιμάστηκαν από τους οπαδούς τους.

Στο πρώτο ημίχρονο

Το Βέλγιο «τέλειωσε» τη δουλειά στο πρώτο ημίχρονο. Με τα γκολ που σημείωσαν ο Ντε Μπρόινε στο 10' και ο Μπατσουαγί στο 37'. Με το πρώτο μέρος να λήγει 2-0. Όμως, ο Μουρ μείωσε σε 2-1 στο 50'. Στη συνέχεια του ματς οι Ουαλοί πίεσαν, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και τελικά ηττήθηκαν 2-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr