Ποδόσφαιρο

Φιλική νίκη της ΑΕΚ στο ντεμπούτο του Σιντιμπέ

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:20

Η Ένωση νίκησε 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης με το γκολ του Μαχαίρα στο 50ό λεπτό, με τον Γάλλο να αγωνίζεται για 72 λεπτά.

Φιλική νίκη της ΑΕΚ στο ντεμπούτο του Σιντιμπέ

Νικηφόρο ήταν για την ΑΕΚ το σημερινό φιλικό με τον Απόλλωνα, που διεξήχθη στο Σεραφείδειο. Ένα ματς που έληξε 1-0 χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Θεοδόσης Μαχαίρας στο 50'. Ανεπίσημο ντεμπούτο με τα «κιτρινόμαυρα» έκανε και ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, με τον Αλμέιδα να τον χρησιμοποιεί για 72 λεπτά. Ο νεαρός παίκτης της Ένωσης επέστρεψε στη δράση μετά τον τραυματισμό του και συνδύασε αυτό το γεγονός με το γκολ που σημείωσε. Στο 29' έγινε αλλαγή ο Άμραμπατ για προληπτικούς λόγους.

Σε ό,τι αφορά το ματς, ο Απόλλων είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Σίγκνεβιτς στο 16'. Με την ΑΕΚ να αντιδρά στο 28', αλλά η κεφαλιά του Γιόνσον δεν είχε αποτέλεσμα. Στο 39' και μετά το σουτ του Παπαγεωργίου, ο Αθανασιάδης έδιωξε εντυπωσιακά. Τελικά, το γκολ ήρθε στο 50'. Σέντρα-σουτ του Θεοδόση Μαχαίρα από τα αριστερά, ο Γκατσίνοβιτς δεν βρήκε την μπάλα, αλλά τελικά εκείνη κατέληξε στα δίχτυα. Έτσι διαμορφώθηκε το 1-0. Μια ακόμα ευκαιρία της ΑΕΚ με τον Γκατσίνοβιτς, στο 60', με την μπάλα να περνά δίπλα από την εστία. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε, επίσης, μια καλή στιγμή με τον Κρητικό στο 71'.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ραντόνια, Μουκουντί, Μήτογλου, Σιντιμπέ (72' Μουστακόπουλος), Γιόνσον (58' Σιμάνσκι), Φράνσον, Μουστακόπουλος (58' Ελίασον), Άμραμπατ (29' Γκατσίνοβιτς), Μαχαίρας (58' Αραούχο), Απ. Χριστόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Σόρτσαν, Κοροβέσης (29' Οντόνε), Παπαγεωργίου, Τσαμούρης, Φατιόν, Ντομίνγκες, Λούχινγκερ, Λούι, Σίγκνεβιτς, Εσπάνια, Τσελεπίδης. Αγωνίστηκαν και οι Χαλίμι, Κρητικός, Ερέρα, Μωραΐτης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.