Ποδόσφαιρο

Nations League: Πέταγε… φωτιές η Ουκρανία [vid]

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:03

Πέρασε ξανά στην κορυφή του πρώτου ομίλου στη Β’ κατηγορία μετά το 5-0 επί της Αρμενίας στο Γερεβάν.

Nations League: Πέταγε… φωτιές η Ουκρανία [vid]

Η ήττα στο εξ αναβολής ματς από τη Σκωτία είχε φέρει την Ουκρανία στη δεύτερη θέση του 1ου ομίλου, της Β’ κατηγορίας. Αλλά το απόγευμα του Σαββάτου, οι Ουκρανοί επέστρεψαν –έστω και προσωρινά- στην κορυφή. Με εντυπωσιακό τρόπο. Καθώς συνέτριψαν 5-0 την Αρμενία στο Γερεβάν.

Το ματς ήταν παράσταση για ένα ρόλο των Ουκρανών. Η εθνική τους ομάδα άνοιξε το σκορ στο 22' με τον Τίμτσουκ μετά την ασίστ του Ζούμπκοφ (0-1). Οι ίδιοι πρωταγωνιστές συμμετείχαν στη φάση του δεύτερου γκολ, απλά άλλαξαν ρόλο. Στο 57' ήταν η σειρά του Ζούμπκοφ να πετύχει το 0-2 μετά την ασίστ από τον Τίμτσουκ.

Ο Ζούμπκοφ ήταν ιδιαίτερα κεφάτος και στο 69' έδωσε την μπάλα στον Ντόβμπουκ για το 0-3. Ο σκόρερ του τρίτου γκολ έγινε δημιουργός στο τέταρτο. Από εκείνον ξεκίνησε η φάση όπου ο Ιγκνατένκο στο 81'σκόραρε το 0-4. Τέλος και πάλι ο Ντόβμπουκ πέτυχε γκολ στο 84' μετά την ασίστ του Ματβιένκο για το τελικό 0-5.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr