Ποδόσφαιρο

Nations League: Νίκες κορυφής για Σερβία, Σκωτία και Ισραήλ [vids]

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:28

Με τον εκπληκτικό Μίτροβιτς οι Σέρβοι «διέλυσαν» τους Σουηδούς. Νίκη με ανατροπή για τους Σκωτσέζους και στις καθυστερήσεις για τους Ισραηλινούς.

Nations League: Νίκες κορυφής για Σερβία, Σκωτία και Ισραήλ [vids]

Εντυπωσιακά ματς για τη Β’ κατηγορία έγιναν απόψε. Στο Βελιγράδι έγινε ένα άκρως συναρπαστικό ματς. Οι Σέρβοι, μετά την ήττα της Νορβηγίας στη Λιουμπλιάνα από τη Σλοβενία, ήξεραν πώς με νίκη θα πιάσουν στη βαθμολογία την «παρέα» του Χάαλαντ. Ώστε να πάνε στο Όσλο για έναν τελικό πρώτης θέσης και ανόδου στην Α’ κατηγορία. Τελικά το πέτυχαν και μάλιστα με εμφατικό τρόπο.

Μια νίκη που φέρει την υπογραφή του σπουδαίου Αλεξάνταρ Μίτροβιτς. Ο σέντερ φορ της Φούλαμ ήταν ασταμάτητος. Αλλά και οι συμπατριώτες του έδειξαν χαρακτήρα. Δεν αιφνιδιάστηκαν όταν η Σουηδία προηγήθηκε 1-0 στο 15' με τον Κλάεσον. Ο έμπειρος επιθετικός αξιοποίησε τις ασίστ των Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τάντιτς στο πρώτο ημίχρονο, σκόραρε στο 18' και το 45'+1 και έστειλε τη Σερβία με προβάδισμα (2-1) στα αποδυτήρια. Στο 50' μετά την πάσα του Βλάχοβιτς πέτυχε το 3-1. Στο 70' ο Λούκιτς με το καλύτερο γκολ της βραδιάς, σημείωσε το 4-1.

undefined

Στον πρώτο όμιλο, η Σκωτία έκανε την ανατροπή κόντρα στην Ιρλανδία και προσπέρασε την Ουκρανία (12 με 10 βαθμοί), την οποία θα αντιμετωπίσει την τελευταία αγωνιστική. Οι Ιρλανδοί προηγήθηκαν στο 18' με τον Ίγκαν, αλλά οι Σκωτσέζοι γύρισαν το ματς και πήραν τη νίκη. Στο 50' ο Χέντρι ισοφάρισε σε 1-1 και στο 81', με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Κρίστι διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Στον δεύτερο όμιλο, το Ισραήλ ήταν καλύτερο από την Αλβανία, αλλά «λυτρώθηκε» στις καθυστερήσεις. Μετά από ένα πρώτο 45λεπτο με πολλές φάσεις, αλλά χωρίς σκορ, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 46' με τον Βάισμαν. Το ματς ήταν ανοικτό με το σκορ στο 1-0. Έτσι, οι Αλβανοί το έφεραν στα ίσα, στο 88', με σκόρερ τον Ουζούνι. Ωστόσο, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (90'+2) ο Μπαρίμπο σημείωσε το γκολ της νίκης, για το τελικό 2-1 που του έδωσε οριστικά την πρώτη θέση του ομίλου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr