Ποδόσφαιρο

Αντετοκούνμπο: Ο Ποτσέκο αποκάλυψε την συνομιλία που είχαν στην επική αγκαλιά στο Ευρωμπάσκετ (vid)

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:52
Αντετοκούνμπο: Ο Ποτσέκο αποκάλυψε την συνομιλία που είχαν στην επική αγκαλιά στο Ευρωμπάσκετ (vid)

Ήταν μερικά λεπτά μετά την επική πρόκριση της Εθνικής Ιταλίας απέναντι στην Σερβία στο Ευρωμπάσκετ. Ο εκλέκτορας της Ιταλίας, Τζιανμάρκο Ποτσέκο, μέσα στην τρελή χαρά, στα αποδυτήρια βρίσκει μπροστά του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Και πηδάει στην αγκαλιά του.

Η σκηνή καταγράφηκε κι έγινε viral, συνοδεύοντας το Ευρωμπάσκετ. Ο Ποτσέσκο αλλά και ο Greek Freak ποτέ δεν είπαν τη συνομιλία που είχαν.


Το έκανε όμως ο Ποτσέκο σε πρόσφατη συνέντευξη του.

«Είχα αποβληθεί σε εκείνο το παιχνίδι, έβγαινα κλαίγοντας και είχα δει τον αδερφό του Γιάννη. Οπότε είμαι σίγουρος ότι ήξερε τι βίωνα. Όταν με είδε χαμογέλασε, μπορούσες να δεις ότι ήθελε να μοιραστεί την ευτυχία μου. Και τότε ετοιμάστηκα να πηδήξω, είδα το πρόσωπό του και σκεφτόταν ξεκάθαρα: “Αυτός είναι ηλίθιος”».

Και συνέχισε: «Ευτυχώς ήταν έτοιμος να με πάρει στην αγκαλιά του. Τον φίλησα και είπα “σ’ αγαπώ”. Δεν μπορείτε να το δείτε, αλλά σαφώς στα ελληνικά μου είπε “άντε γαμ@@@”. Συναντηθήκαμε ξανά την επόμενη μέρα στο ξενοδοχείο. Ζήτησα συγγνώμη, μου είπε ότι έπρεπε να με ευχαριστήσει γιατί είχα αφαιρέσει κάποια από την έντασή του πριν από τον αγώνα της Ελλάδας. Έπαιξε υπέροχα εκείνη την ημέρα, έχασαν δύο μέρες αργότερα… Τουλάχιστον δεν μπορούν να πουν ότι έχασαν επειδή πήδηξα στην αγκαλιά του».

Η συγκεκριμένη στιγμή σημάδεψε το Ευρωμπάσκετ. Το οποίο και το κατέκτησε η Ισπανία, νικώντας την Γαλλία στον τελικό. Οι φούριας ρόχας που ήταν από τα αουτσάιντερ. Καθώς είχαν και πολλές απουσίες, ενώ είναι σε μεταβατικό στάδιο δημιουργίας ομάδας.

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο έκανε εξαιρετική δουλειά και είχε λύσεις για όλα τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν. Για να πάρει η Ισπανία ένα ακόμα Ευρωπαϊκό. Και φυσικά έγινε χαμός στην χώρα με τους πανηγυρισμούς αφού ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε να κάνει.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr