Ποδόσφαιρο

Nations League: Ανοδος στη Γ’ κατηγορία για Λετονία

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:48

Φινάλε-θρίλερ είχε ο 1ος όμιλος της 4ης κατηγορίας με τη Λετονία να ευνοείται στην τελική ισοβαθμία με την Μολδαβία (από 13 πόντους).

Nations League: Ανοδος στη Γ’ κατηγορία για Λετονία

Ο βαθμός που απέσπασαν οι Λετονοί του Ντάινις Καζακέβικς στο στάδιο «Νασιονάλ» απέναντι στη γηπεδούχο Ανδόρα (1-1) αποδείχθηκε «χρυσός». Ενώ οι Μολδαβοί με δύο γκολ του Στίνα στις καθυστερήσεις επικράτησαν 2-0 του Λιχτενστάιν, που έμεινε χωρίς βαθμό μετά από 6 αγωνιστικές.

Οι Λετονοί πήραν την πρωτιά έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων (12-5 έναντι 11-6 των αντιπάλων τους), ενώ στα μεταξύ τους ματς επικράτησε με 4-2 στο Κισινάου και ηττήθηκε στη Ρίγα (1-2). Η Ανδόρα με 8 βαθμούς πήρε την τρίτη θέση.

Το «χρυσό» τέρμα των φιλοξενούμενων ήρθε με το… καλημέρα στην επανάληψη, όταν από απίστευτο λάθος της άμυνας των γηπεδούχων ο Γκουτκόβσκις σκόραρε σε κενή εστία από ασίστ του Κρόλις. Παράλληλα, έγινε ο πρώτος σκόρερ στην συγκεκριμένη κατηγορία της διοργάνωσης, με τον επιθετικό της Ράκοβ να φτάνει τα 11 τέρματα. Ενα ακόμα τραγικό λάθος, αυτή την φορά από τον τερματοφύλακα της Λετονίας έφερε την ισοφάριση για την Ανδόρα, με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

H τελική βαθμολογία του 1ου ομίλου της Δ’ κατηγορίας

Λετονία (12-5) 13

Μολδαβία (10-6) 13

Ανδόρα (6-7) 8

Λίχτενσταϊν (1-11) 0

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr