Ποδόσφαιρο

Η άδεια για την «Αγιά-Σοφιά Opap Arena» υπογράφτηκε

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:16

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ εξασφάλισε τη σχετική αδειοδότηση. Αντίστροφη μέτρηση για τα εγκαίνια της 30ής Σεπτεμβρίου.

Η άδεια για την «Αγιά-Σοφιά Opap Arena» υπογράφτηκε

Ένα μεγάλο θέμα που απασχολούσε τους ανθρώπους της ΑΕΚ λύθηκε. Κι αυτό αφορούσε την αδειοδότηση της «Αγιάς-Σοφιάς Opap Arena». Με το θέμα να ξεκαθαρίσει σήμερα, καθώς ο αντί-Περιφερειάρχης Αττικής, Χάρης Ρώμας, επέστρεψε από το εξωτερικό και υπέγραψε το σχετικό έγγραφο. Μια εξέλιξη ιδανικά για τους ανθρώπους της Ένωσης.

Διότι, πλέον, μπορούν να γίνουν κανονικά στο νέο γήπεδο, τόσο τα εγκαίνια της 30ής Σεπτεμβρίου όσο και το ματς της 3ης Οκτωβρίου, με τον Ιωνικό, για την 6η αγωνιστική της Super League 1. Συνεπώς όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα ξεπεράστηκαν και πλέον, οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν να κάνουν τον προγραμματισμό τους. Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία προπώλησης των εισιτηρίων για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου (20:00).

Επιπλέον, μέχρι το πρωί της Τετάρτης (28/9, 09:00) προτεραιότητα έχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας. Ακόμη, θυμίζουμε πώς η τιμή των εισιτηρίων είναι 21 ευρώ. Ακολούθως, από τις 10:00 το πρωί της Τετάρτης θα ανοίξει η σχετική πλατφόρμα για όλους τους φίλους της ΑΕΚ, που θα θελήσουν να εκδώσουν εισιτήριο και να δώσουν το «παρών» σε αυτή την, ιστορικής σημασίας, εκδήλωση για την Ένωση.

Κατόπιν, η ΑΕΚ θα βγάλει και τη σχετική ανακοίνωση για το πρώτο, επίσημο ματς στην «Αγιά-Σοφιά Opap Arena». Αυτό της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου, στις 20:00 με τον Ιωνικό για την 6η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.