Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε ο Αουγκούστο ως το 2026

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:35

Ο Βραζιλιάνος μέσος συμφώνησε με τον Δικέφαλο του Βορρά και θα είναι «κάτοικος» Τούμπας για άλλα 4 χρόνια.

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε ο Αουγκούστο ως το 2026

Ένα πολύ σημαντικό ζήτημα έκλεισε θετικά για τον ΠΑΟΚ. Διότι είχε θετική τροπή η υπόθεση του Ντάγκλας Αουγκούστο. Ο Βραζιλιάνος μετά από αρκετό καιρό συζητήσεων και διαπραγματεύσεων με τον Δικέφαλο του Βορρά, έδωσε τα… χέρια με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Έτσι κατέληξαν σε συμφωνία για το νέο συμβόλαιο του 25χρονου μέσου.

Με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν τη συνεργασία τους για άλλα 4 χρόνια. Ως τα τέλη Ιουνίου του 2026. Με την πλευρά της ομάδας του ΠΑΟΚ να εκδίδει και τη σχετική ανακοίνωση για τον Βραζιλιάνο χαφ. Μιας και ο παίκτης θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας και να αγωνίζεται στην Τούμπα.

Η ανανέωση του Δικεφάλου του Βορρά

Η επίσημη ενημέρωση από την πλευρά της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2026. Ήρθε στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2019 κι έκτοτε μετράει 96 συμμετοχές, επτά γκολ κι επτά ασίστ, έχοντας κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας της σεζόν 2020-21. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος ήρθε σε συμφωνία με τον Δικέφαλο και θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας για τέσσερα ακόμα χρόνια!»

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.