Ποδόσφαιρο

Ο Ρόναλντ Αραούχο χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:04

Ο Ουρουγουανός αμυντικός της Μπαρτσελόνα τραυματίστηκε στο ματς της Εθνικής του με το Ιράν και θα μείνει 10 εβδομάδες εκτός δράσης.

Ο Ρόναλντ Αραούχο χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο

Πλήγμα για την Μπαρτσελόνα, αλλά και για την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης. Ο λόγος για τον τραυματισμό του Ρόναλντ Αραούχο. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στο πρόσφατο φιλικό της Ουρουγουάης με το Ιράν. Χτύπησε στον προσαγωγό και η αποκατάστασή του θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Κάτι που, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, θα γίνει άμεσα.

Μια απόφαση που πήρε ο Ουρουγουανός στόπερ, καθώς με τη συντηρητική αγωγή θα ξεπερνούσε μεν τον τραυματισμό του, αλλά είναι αρκετά πιθανό να είχε ανάλογο πρόβλημα και στο μέλλον! Έτσι, σε συνεννόηση με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, πήρε την απόφαση να υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης. Μια την αποθεραπεία του να έχει διάρκεια περίπου 10 εβδομάδες.

Κάτι που σημαίνει πώς θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Αφού η απουσία του από τα γήπεδα θα φτάσει κοντά στους δυόμιση μήνες. Δηλαδή θα είναι καλά όταν θα ολοκληρώνεται το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται χειμώνα.

Η απόφαση για την χειρουργική επέμβαση πάρθηκε από κοινού, δηλαδή τον Ρόναλντ Αραούχο και την Μπαρτσελόνα. Διότι στο παρελθόν, ο Ουμτιτί είχε έναν αντίστοιχο τραυματισμός. Τότε η απόφαση ήταν να ακολουθήσει ο Γάλλος συντηρητική αγωγή, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει ποτέ να επανέλθει στο 100%, σε σχέση με την αγωνιστική του παρουσία πριν τραυματιστεί.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr