Ποδόσφαιρο

Ουγγρική πρόταση για το ιταλικό Supercoppa

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:33

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Βίκτρο Όρμπαν, προσέφερε 8 εκατομμύρια ευρώ στην ιταλική ομοσπονδία.

Ουγγρική πρόταση για το ιταλικό Supercoppa

Μια πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά έγινε στην ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Η οποία ήρθε όχι από κάποιον αθλητικό φορέα, αλλά από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό της Ουγγαρίας. Ο Βίκτορ Όρμπαν, λοιπόν, έκανε πρόταση στους Ιταλούς για να φιλοξενήσει η Ουγγαρία το επόμενο ιταλικό Supercoppa. Τη «μονομαχία» ανάμεσα στον πρωταθλητή και τον κυπελλούχο Ιταλίας.

Μάλιστα, με μια πρόταση που ίσως θα δυσκολευτούν να απορρίψουν οι Ιταλίας. Μιας και ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας προσφέρει στην ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία το ποσό των 8.000.000€ για να αποδεχθούν την προσφορά των Μαγυάρων. Σε επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, του επικοινώνησε την πρότασή του. Ένα θέμα που αναφέρουν τόσο η ιταλική εφημερίδα «Repubblica» όσο και η ουγγρική ενημερωτική ιστοσελίδα «index».

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πώς οι Ιταλοί εξετάζουν σοβαρά αυτή την πρόταση. Με το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το ματς να είναι η «Puskas Arena», στη Βουδαπέστη. Με εναλλακτική επιλογή την «Pancho Arena» στο Φελκσούτ, μέρος που μένει ο Βίκτορ Όρμπαν.

Θυμίζουμε πώς η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την απόφαση να διοργανώνεται το Supercoppa εκτός συνόρων. Με τη Σαουδική Αραβία να είναι η χώρα που πήρε το… χρίσμα και το διοργάνωσε μερικές φορές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr