Ποδόσφαιρο

Η Ίντερ «χάνει» τον Μπρόζοβιτς

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 - 22:52

Ο Κροάτης μέσος χτύπησε στο ματς της εθνικής του ομάδας με την Αυστρία και θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες.

Η Ίντερ «χάνει» τον Μπρόζοβιτς

Τις υπηρεσίες του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες θα στερηθεί ο Σιμόνε Ιντζάγκι. Ο έμπειρος μέσος της Ίντερ χτύπησε το βράδυ της Κυριακής, στο καθοριστικό ματς της εθνικής Κροατίας κόντρα στην Αυστρία. Με αποτέλεσμα να αποχωρήσει τραυματίας από το ματς μόλις στο 18ο λεπτό, με τον Μάγιερ να παίρνει τη θέση του.

Ο κόουτς της εθνικής ομάδας της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, αναφερόμενος στον τραυματισμό του Μπρόζοβιτς, υπογράμμισε πώς σχετικά με τον τραυματισμό του έμπειρου μέσου, η απουσία του είναι πιθανό να φτάσει ακόμα και τις 3-4 εβδομάδες.

Με τον τραυματισμό του Μπρόζοβιτς να πλήττει περισσότερο την Ίντερ. Καθώς ο βασικός ανασταλτικός μέσος των «νερατζούρι» θα λείψει από πολύ σημαντικά ματς για την ομάδα του Μιλάνο. Καταρχάς από τη δύσκολη, εντός έδρας, αναμέτρηση με τη Ρόμα. Επιπλέον θα χάσει και τις δύο αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα, για την 3η και την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Με τον Ιντζάγκι να αναζητά τον παίκτη που θα καλύψει το κενό από την απουσία του Κροάτη αμυντικού χαφ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr