Ποδόσφαιρο

Nations League: Πρωτιά για Ιταλία, ματσάρα στο «Wembley» [vids]

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:49

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης πήρε την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο. Η Αγγλία έφτασε κοντά σε μια απίστευτη ανατροπή, αλλά έμεινε ξανά χωρίς νίκη.

Nations League: Πρωτιά για Ιταλία, ματσάρα στο «Wembley» [vids]

Πρωτιά για την Ιταλία. Η «Σκουάντρα Ατζούρα» πήγε στη Βουδαπέστη και ήθελε ένα μόνο αποτέλεσμα για την πρώτη θέση στον όμιλο. Και την πήρε τελικά. Με «καθαρό» σκορ, 2-0. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία από μεγάλα ματς. Απέναντί της είχε την ομάδα του Μάρκο Ρόσι που δεν κατάφερε να διώξει σε καμία περίπτωση το άγχος της. Με αποτέλεσμα να ηττηθεί.

Αυτό το σκορ ήταν που έδωσε στην πρωταθλήτρια Ευρώπης την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο της Α’ κατηγορίας. Τα γκολ για τη «Σκουάντρα Ατζούρα» ήρθαν στο 27' με τον Ρασπαντόρι και στο 52' με τον ΝτιΜάρκο. Με τον τρόπο αυτό ήρθαν οι τρεις βαθμοί που οδήγησαν την πρωταθλήτρια Ευρώπης στην πρωτιά του γκρουπ.

Απίστευτο ματς στο «Wembley»

Οι Γερμανοί κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων ως τα μισά του δευτέρου ημιχρόνου. Αρχικά με το πέναλτι του Γκιουντογκάν στο 52' και στη συνέχεια με τον Χάβερτζ στο 67' (0-2). Οι αλλαγές των Σάκα και Μάουντ στο 66' έκαναν τη διαφορά για την ομάδα του Σάουθγκεϊτ.

Στο 72' ο Σο μείωσε σε 1-2 και στο 75' ο Μάουντ, μετά την ασίστ του Σάκα, ισοφάρισε σε 2-2. Ο Κέιν με πέναλτι στο 83' έδωσε προβάδισμα στα «τρία λιοντάρια». Ωστόσο, ο Χάβερτζ στο 87' εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Πόουπ και διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr