Ποδόσφαιρο

Nations League: Ασταμάτητη η Γεωργία [vids]

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:27

Η ομάδα του Βίλι Σανιόλ ολοκλήρωσε με μια ακόμη νίκη και αήττητη την πορεία της στον όμιλο. Φινάλε με τρίποντο για τη Βουλγαρία.

Nations League: Ασταμάτητη η Γεωργία [vids]

Αήττητη ολοκλήρωσε η εθνική ομάδα της Γεωργίας την παρουσία της, στον 4ο όμιλο της Γ’ κατηγορίας του Nations League. Η πρωτιά είχε ξεκαθαρίσει από την προηγούμενη αγωνιστική. Αλλά η ομάδα του Βίλι Σανιόλ έκλεισε τον όμιλο με μια ακόμα νίκη. Αυτή τη φορά με σκορ 2-1, στο εκτός έδρας ματς με το Γιβραλτάρ. Με τον Κβίτσα Κβαρατσκέλια να κάνει ένα ακόμα ματς έντονη την παρουσία του.

Ο παίκτης της Νάπολι ήταν εκείνος που ευστόχησε από την «άσπρη βούλα» στο 19' και άνοιξε το σκορ (0-1) για τη Γεωργία. Στο 48' ήταν η σειρά του Τσιταϊσβίλι να σκοράρει και να πετύχει το 0-2. Η ομάδα του Γιβραλτάρ δεν παράτησε το ματς. Εξάλλου, δεν είχε να χάσει κάτι. Έτσι με τον Ανίσλεϊ στο 75' μείωσε σε 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Σε ανοδική πορεία η Βουλγαρία

Στο ματς ανάμεσα στις δύο γειτονικές χώρες, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Βουλγαρία, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πανηγύρισαν τελικά. Η αποβολή, με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 14', του Τοντορόβσκι άλλαξε τα δεδομένα στο ματς. Οι Βούλγαροι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό του πλεονέκτημα και με το γκολ του Ντεσπόντοφ στο 50', μετά την ασίστι του Κιρίλοφ, έφυγαν νικητές με 1-0 από τα Σκόπια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr