Ποδόσφαιρο

Nations League: Φινάλε με 4άρα για την Εσθονία [vids]

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:52

Με το απόλυτο των νικών ολοκλήρωσε η ομάδα του Τόμας Χάμπερλι την πορεία της στην Δ’ κατηγορία.

Nations League: Φινάλε με 4άρα για την Εσθονία [vids]

Η Εσθονία ολοκλήρωσε μόνο με νίκες την πορεία της, στο δεύτερο όμιλο της Δ’ κατηγορίας. Η άνοδος στην Γ’ κατηγορία είχε έρθει προ πολλού. Ωστόσο, η ομάδα του Τόμας Χάμπερλι έκανε το 4 στα 4 και ανέβηκε με πανηγυρικό τρόπο. Με μια εξαιρετική εμφάνιση στο φινάλε, καθώς νίκησε 4-0 το Σαν Μαρίνο.

Στο τελευταίο ματς του ομίλου, η Εσθονία έβαλε από νωρίς τις βάσεις για το 4/4. Στο 38' ο Ανίερ άνοιξε το σκορ. Το δεύτερο γκολ ήρθε λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας στην αναμέτρηση. Πιο συγκεκριμένα, στο 56' ο Τενίστε πέτυχε το 0-2.

Αλλά, οι Εσθονοί ήταν σε καλή ημέρα και βρήκαν δίχτυα σε ακόμα δύο περιπτώσεις. Καταρχάς στο 66' ο Σάπινεν σημείωσε το 0-3. Με τον σκόρερ του πρώτου τέρματος, τον Ανίερ, να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 78' για το τελικό 0-4 της Εσθονίας στο Σαν Μαρίνο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr