Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Κουλιεράκης με τον Παναθηναϊκό

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 - 22:04

Ο νεαρός αμυντικός επέστρεψε με πρόβλημα από την εθνική ομάδα και η συμμετοχή του, στο κυριακάτικο ματς, είναι στον… αέρα.

ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Κουλιεράκης με τον Παναθηναϊκό

Ένας νέος «πονοκέφαλος» προέκυψε για τον Ραζβάν Λουτσέσκου με την επιστροφή των διεθνών από τις εθνικές ομάδες. Διότι ένας παίκτης που στα τελευταία ματς έχει κερδίσει φανέλα βασικού, δικαιώνοντας τον Ρουμάνο τεχνικό, γύρισε με πρόβλημα.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός που ο Λουτσέσκου είχε καθιερώσει στα τελευταία ματς ήταν στην εθνική Ελπίδων. Ο τραυματισμός του Τζαβέλλα τον οδήγησε στην εθνική Ανδρών. Αλλά γύρισε στη Θεσσαλονίκη, με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Την Τετάρτη δεν πήρε μέρος στην προπόνηση του Δικεφάλου του Βορρά. Αντίθετα, έκανε θεραπεία. Οι προσεχείς ημέρες είναι πολύ σημαντικές. Διότι δεν έχει σημασία μόνο να επιστρέψει στις προπονήσεις. Αλλά να είναι καλά και σε θέση να αγωνιστεί, ώστε να υπολογίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην παρουσία του.

Όπως συμβαίνει πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις, υπήρξε και ένα καλό νέο για τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Μιας και ο Λευτέρης Λύρατζης όχι μόνο πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα, αλλά γυμνάστηκε και σε φουλ ρυθμούς! Κάτι που σημαίνει πώς βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του κόουτς του Δικεφάλου του Βορρά. Έτσι, ο τελευταίος μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά για το ματς της Κυριακής, με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.