Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Ο Πασχαλάκης φόρεσε τα «ερυθρόλευκα»

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:53

Ο 33χρονος γκολκίπερ ανακοινώθηκε από τους πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο για 2 (1+1) χρόνια.

Ολυμπιακός: Ο Πασχαλάκης φόρεσε τα «ερυθρόλευκα»

Το τυπικό σκέλος της ιστορίας αυτής ολοκληρώθηκε. Διότι εδώ και λίγη ώρα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι και με τη… βούλα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας ανακοίνωσαν την έναρξης της συνεργασίας μαζί του.

Ο διεθνής τερματοφύλακας είναι η νέα και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η τελευταία μεταγραφή του Ολυμπιακού στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο του 2022. Ο Έλληνας γκολκίπερ πέρασε νωρίς το πρωί τις απαραίτητες εξετάσεις και το απόγευμα πήγε και υπέγραψε το συμβόλαιό του. Αυτό θα έχει διάρκεια 2 (1+1) χρόνια

Ο Έλληνας γκολκίπερ θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Τόμας Βατσλίκ που τραυματίστηκε σοβαρά. Επιπλέον, άμεσα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα προχωρήσουν τις σχετικές διαδικασίες αναφορικά με την προσθήκη του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στην ευρωπαϊκή λίστα των «ερυθρολεύκων», ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ματς, αρχής γενομένης από το εντός έδρας με την Καραμπάχ.

Η επίσημη ενημέρωση του Ολυμπιακού

Η ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων» για την απόκτηση του διεθνή τερματοφύλακα, αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Ο 33χρονος τερματοφύλακας, γεννημένος στις 28 Ιουλίου 1989, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους».

Έχει παίξει σε 148 αγώνες στη Super League και είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, την οποία έχει εκπροσωπήσει τρεις φορές. Στο παρελθόν βρέθηκε στην ακαδημία του Ολυμπιακού, ενώ αγωνίστηκε σε Ηλιούπολη, Λεβαδειακό, Πανθρακικό, ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.