Ποδόσφαιρο

Σε δύσκολη θέση ο Μπρένταν Ρότζερς!

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:41

Ο πρόεδρος της Λέστερ, Αϊγιαουάτ Σριβανταναπράμπα, θα παρακολουθήσει από κοντά το ματς με την Νότιγχαμ.

Σε δύσκολη θέση ο Μπρένταν Ρότζερς!

Το μέλλον του Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο της Λέστερ μόνο σίγουρο δεν είναι πλέον. Η κακή εικόνα που έχουν μέχρι τώρα οι «αλεπούδες», η οποία τους έχει καθηλώσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Premier League. Μια κατάσταση που πρέπει να ανατραπεί άμεσα, αλλιώς όλα είναι ανοικτά αναφορικά με το μέλλον του έμπειρου προπονητή.

Στις τάξεις της διοίκησης της Λέστερ υπάρχει έντονος προβληματισμός. Δεν άλλωστε τυχαίο πώς ο πρόεδρος της ομάδας, Αϊγιαουάτ Σριβανταναπράμπα, ταξιδεύει στην Αγγλία και θα παρακολουθήσει από κοντά το με την Νότιγχαμ Φόρεστ. Θα είναι στις εξέδρες του «King Power» το βράδυ της Δευτέρας, στις 22:00. Κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης ίσως σηματοδοτήσει ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα του Άγγλου προπονητή.

Το δεδομένο είναι πώς η θέση του Ρότζερς είναι πια επισφαλής! Διότι με βαθμολογική συγκομιδή έναν βαθμό, με μόλις μία ισοπαλία σε 7 ματς, η κατάσταση είναι ζόρικη! Αν το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό, τότε τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί αναφορικά με το μέλλον του 50χρονου προπονητή.

Ο Ρότζερς είναι στην τεχνική ηγεσία της Λέστερ από τον Φεβρουάριο του 2019. Η ομάδα τον στηρίζει, αλλά αν τα αποτελέσματα δεν είναι τα ανάλογα, τότε ίσως οι δρόμοι των δύο πλευρών χωρίσουν. Καθώς ήδη υπάρχουν πολλές αντιδράσεις από τον κόσμο της Λέστερ για την κακή, φετινή πορεία της ομάδας. Με το αίτημα για αλλαγές να είναι διαρκές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr