Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αργεντινής: Η γκολάρα του Κιντέρο δεν έφτασε στη Ρίβερ [vids]

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 - 22:20

Ο Κολομβιανός πέτυχε γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, αλλά η ομάδα του ηττήθηκε στα πέναλτι από την Πατρονάτο και αποκλείστηκε.

Κύπελλο Αργεντινής: Η γκολάρα του Κιντέρο δεν έφτασε στη Ρίβερ [vids]

Γκολ από τα λίγα στον προημιτελικό του Κυπέλλου Αργεντινής ανάμεσα στην Πατρονάτο και την Ρίβερ Πλέιτ. Ο Κολομβιανός μέσος σκόραρε ένα απίθανο τέρμα. Στο 53ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά όπως έκαναν επίθεση οι «Μιγιονάριος». Ένα γκολ που έκανε το γύρο του κόσμου! Με τον Χουάν Φερνάντο Κιντέρο να σκοράρει με εκπληκτικό τρόπο. Με τον γκολκίπερ Αλταμιράνο να αιφνιδιάζεται από την εκτέλεση του Κολομβιανού, καθώς η μπάλα τον «κρέμασε».

Το ματς ήταν συναρπαστικό σε εξέλιξη. Στο 11' ο Ζουκουλίνι άνοιξε το σκορ. Ωστόσο, ο Εστιγκαρίμπα ισοφάρισε στο 34', με τον Ερέρα να σημειώνει το 2-1 στο 47' για την Πατρονάτο. Όμως, στο 53' ο Κιντέρο πέτυχε το απίστευτο γκολ που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη και των οπαδών της Ρίβερ Πλέιτ και των αντίστοιχων της Πατρονάτο. Με το φινάλε να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες 2-2, η πρόκριση στα ημιτελικά κρίθηκε στα πέναλτι.

Ο Κιντέρο εκτέλεσε το πρώτο για τη Ρίβερ Πλέιτ και άνοιξε το σκορ στη διαδικασία των πέναλτι. Αλλά ο Ζουκουλίνι στο δεύτερο και ο Σουάρες στο έκτο αστόχησαν. Με αποτέλεσμα, η Πατρονάτο να σκοράρει το έκτο της με τον Βαλντές και να νικήσει 4-3. Έτσι πήρε το εισιτήριο για τον ημιτελικό με συνολικό σκορ 6-5.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr