Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Εντυπωσιακή η τελική πρόβα των εγκαινίων [vids]

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 - 22:50

Έτοιμη η «Αγιά-Σοφιά» Opap Arena, για την αυριανή εκδήλωση που θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για την Ένωση.

ΑΕΚ: Εντυπωσιακή η τελική πρόβα των εγκαινίων [vids]

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Κάτι περισσότερο από 21 ώρες έχουν απομείνει ως τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής. Όταν και είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η φαντασμαγορική εκδήλωση που ετοιμάζουν στην ΑΕΚ για τα εγκαίνια της «Αγιάς-Σοφιάς» Opap Arena.

Το βράδυ της Πέμπτης έγινε η τελική πρόβα. Οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» είναι σε κινητικότητα. Με στόχο να είναι όλα στην εντέλεια. Επίσης, να κυλήσουν όλα όπως τα έχουν προγραμματίσει. Ώστε το βράδυ της 30ής Σεπτεμβρίου που σηματοδοτεί το πέρασμα της Ένωσης σε μια νέα εποχή, να λάβει χώρα μια εντυπωσιακή εκδήλωση που θα μείνει στην ιστορία.

Πλήθος κόσμου συρρέει έξω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Η πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας έχει γεμίσει από χιλιάδες φιλάθλους της Ένωσης. Λοιπόν, όλοι αυτοί δεν μπορούν να περιμένουν να φτάσει το αυριανό βράδυ. Εξάλλου, υπάρχει τεράστια ανυπομονησία για τα εγκαίνια.

Επιπλέον, το σκηνικό εκτός γηπέδου είναι ήδη εορταστικό. Αφενός διότι φωτίστηκε εντυπωσιακά ο δικέφαλος αετός που είναι έξω από το γήπεδο. Ακόμη, άναψαν οι δάδες στο νέο γήπεδο. Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα και την προσμονή των φιλάθλων της ΑΕΚ να κορυφώνεται, όσο πλησιάζει η έναρξη της εκδήλωσης των εγκαινίων για την «Αγιά-Σοφιά» Opap Arena.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.