Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Μεταγραφικό φινάλε με Κασάμι

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:48

Ο Ελβετός μέσος μετά από έξι χρόνια επέστρεψε στους «ερυθρολεύκους», καθώς ανακοινώθηκε η απόκτησή του.

Ολυμπιακός: Μεταγραφικό φινάλε με Κασάμι

Μία ακόμα επιστροφή για τον Ολυμπιακό. Ο Παϊτίμ Κασάμι για δεύτερη φορά στην καριέρα του, θα φορέσει τη φανέλα των «ερυθρολεύκων». Διότι πριν από λίγη ώρα, οι πρωταθλητές Ελλάδας ανακοίνωσαν την μεταγραφή του Ελβετού μέσου.

Ο 30χρονος μέσος γυρίζει μετά από έξι χρόνια στην ομάδα του Πειραιά. Μετά το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό τη διετία 2014-16, γύρισε ξανά με στόχο να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους». Θα συνεργαστεί, δε, και πάλι με τον Μίτσελ, με τον οποίο συνυπήρξε και στην πρώτη του θητεία στην ελληνική ομάδα.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Οι «ερυθρόλευκοι» στην επίσημη ενημέρωσή τους ανέφεραν: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι. Ο Ελβετός μέσος, γεννημένος στις 2 Ιουνίου 1992, επιστρέφει στους «ερυθρόλευκους» με τους οποίους τη διετία 2014-2016 κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, μετρώντας 66 συμμετοχές και εννέα γκολ. Ο 30χρονος αγωνιζόταν από το 2020 στη Βασιλεία, με τη φανέλα της οποίας σε 79 παιχνίδια πέτυχε 19 γκολ και έδωσε εννέα ασίστ.

Αφού πέρασε από τα τμήματα υποδομής των Βίντερτουρ, Γκρασχόπερ, Λίβερπουλ και Λάτσιο, έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο με την ελβετική Μπελιντσόνα. Ακολούθησε η Παλέρμο, η Φούλαμ, η Λουκέρνη και ο Ολυμπιακός, από τον οποίο τη σεζόν 2016-2017 δόθηκε δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Προτού υπογράψει στη Βασιλεία αγωνίστηκε για τρία χρόνια στη Σιόν (104 συμμετοχές, 32 γκολ, 16 ασίστ).

Έχει εκπροσωπήσει 12 φορές την εθνική Ελβετίας και κατά τη διάρκεια της καριέρας του έπαιξε 38 φορές στην Premier League και 14 στη Serie A. Με τη Φούλαμ και την Παλέρμο αγωνίστηκε στο Europa League, με τη Βασιλεία στο Conference League και φυσικά με τον Ολυμπιακό σε Champions League και Europa League».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.