Ποδόσφαιρο

Χαλ: Ο Φατίμ Τερίμ υποψήφιος για τον πάγκο

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:59

Το όνομα του 69χρονου Τούρκου προπονητή είναι μεταξύ αυτών που ακούγονται για να αναλάβουν την τεχνική της ηγεσία.

Χαλ: Ο Φατίμ Τερίμ υποψήφιος για τον πάγκο

Σε αναζήτηση προπονητή είναι η Χαλ. Η ομάδα της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο Τούρκος επιχειρηματίας και τηλεοπτικός παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, ψάχνει τον διάδοχο του Σότα Αρβελάντζε. Ο Γεωργιανός απολύθηκε μετά την κακή πορεία της ομάδας στη φετινή Championship. Καθώς μετά από 10 αγωνιστικές είναι στην 20ή θέση -μεταξύ 24 ομάδων- με 11 βαθμούς, μετρώντας παράλληλα 4 διαδοχικές ήττες!

Σε ό,τι αφορά την ονοματολογία για τον νέο προπονητή, ένα όνομα που «παίζει» αρκετά και έχει προκαλέσει αίσθηση είναι αυτό του Φατίμ Τερίχ. Ο 69χρονος Τούρκος προπονητής διατηρεί άριστες σχέσεις με τον ιδιοκτήτη της Χαλ. Με τον Τερίμ να είναι χωρίς ομάδα από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν και αποχώρησε από την Γαλατασαράι.

Η τουρκική εφημερίδα «Fanatik» σημειώνει πώς ο Φατίμ Τερίμ είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Χαλ. Όσον αφορά τα άλλα δύο ονόματα που ακούγονται αρκετά τις τελευταίες ώρες στο Νησί, αυτά είναι του Σον Ντάικς (σ.σ.: πρώην κόουτς της Μπέρνλι) και του Σενιόλ Γκιουνές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr