Ποδόσφαιρο

Bundesliga: Εμφατική αντίδραση της Μπάγερν [vid]

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:24

Μετά από 4 ματς χωρίς νίκη, οι Βαυαροί επέστρεψαν στα τρίποντα με το 4-0 κόντρα στη Λεβερκούζεν.

Bundesliga: Εμφατική αντίδραση της Μπάγερν [vid]

Υπό καθεστώς πίεσης ήταν η Μπάγερν. Η ομάδα του Μονάχου μετρούσε τέσσερα συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη. Τρεις ισοπαλίες και την ήττα από την Άουγκσμπουργκ. Με τον Τζούλιαν Νάγκελσμαν να είναι υπό καθεστώς πίεσης από τα συνεχόμενα, ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η διακοπή έφερε αντίδραση και πολύ καλή εμφάνιση από τους Βαυαρούς που νίκησε 4-0 τη Λεβερκούζεν.

Η Μπάγερν ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο. Μέσα σε 40 λεπτά «καθάρισε» το ματς και επέστρεψε στα τρίποντα. Μόλις 3 λεπτά χρειάστηκαν για να ανοίξει η ομάδα του Μονάχου το σκορ, μπροστά στο κοινό της. Στο 3' ο Σανέ πέτυχε το 1-0 μετά την πάσα του Μουσιάλα.

Στο 17' άλλαξαν οι ρόλοι και ο Μουσιάλα πέτυχε το 2-0 μετά την ασίστ του Μίλερ. Μια ακόμα φάση που ο Μουσιάλα είχε συμμετοχή. Στο 39' συνεργάστηκε με τον Μανέ και ο Σενεγαλέζος πέτυχε το 3-0. Ένα λεπτό νωρίτερα, η Λεβερκούζεν είχε αγγίξει το γκολ με τον Άντριχ.

Ο Χραντέτσκι παρότι δέχθηκε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, έκανε πολλές επεμβάσεις. Κάτι που συνέχισε στην αρχή του δευτέρου μέρους. Στο 56' ακυρώθηκε γκολ του Μανέ μετά τον έλεγχο της φάσης από το VAR για επιθετικό φάουλ στην αρχή της φάσης. Έτσι, στο 84' ο Μίλερ «τσίμπησε» την μπάλα μετά από το λάθος του Χραντέτσκι και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr