Ποδόσφαιρο

La Liga: Η Μπιλμπάο ήταν 4άστερη [vids]

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:56

Η ομάδα του Βαλβέρδε επικράτησε 4-0 της Αλμερία και έπιασε την Μπαρτσελόνα στη δεύτερη θέση, στο -2 από τη Ρεάλ.

La Liga: Η Μπιλμπάο ήταν 4άστερη [vids]

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα είναι οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ισπανία. Πίσω από αυτές είναι η εξαιρετική Αθλέτικ του Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι Βάσκοι νίκησαν 4-0 την Αλμερία και έπιασαν τους Καταλανούς στη δεύτερη θέση.

Στο 10' η συνεργασία του Νίκο με τον Ινιάκι Γουίλιαμς έφερε το πρώτο γκολ και το 1-0 για τους Βάσκους. Σέντρα του Νίκο, κεφαλιά του Ινιάκι και 1-0. Η Αθλέτικ συνέχισε να πιέζει και πριν συμπληρωθούν 20 λεπτά στο ματς, έφτασε και στο δεύτερο γκολ. Στο 17' ο Ντε Μάρκος βρήκε τον Σάνσετ που δεν αστόχησε με δυνατό σουτ για το 2-0.

Στο 50ό λεπτό ο Ινιάκι Γουίλιαμς σκόραρε ξανά, αλλά το γκολ δεν μέτρησε μετά τον έλεγχο της φάσης από το VAR. Μιας και έδειξε πώς ήταν σε θέση οφσάιντ. Τελικά το τρίτο γκολ για την Μπιλμπάο ήρθε λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, στο 62' οι ρόλοι άλλαξαν ανάμεσα σε αδέρφια Γουίλιαμς. Ο Ινιάκι ήταν δημιουργός, ο Νίκο σκόραρε και η ομάδα του Βαλβέρδε έφτασε σε προβάδισμα τριών τερμάτων (3-0).

Όμως, το ματς είχε και άλλο γκολ. Ήρθε στο 84' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Βέσγκα που πέτυχε το τελικό 4-0. Αποτέλεσμα που έφερε την ομάδα από το Μπιλμπάο στους 16 βαθμούς, ισόβαθμη με την Μπαρτσελόνα στη δεύτερη θέση της La Liga.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr