Ποδόσφαιρο

Serie A: Μεγάλο διπλό της Ρόμα στο Μιλάνο (vid)

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022 - 20:41

Η Ρόμα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο από το γκολ του Ντιμάρκο στο 30' όμως έκανε ανατροπή με Ντιμπάλα και Σμόλινγκ πανηγυρίζοντας σπουδαία νίκη επί της Ιντερ στο "Μεάτσα" (1-2).

Serie A: Μεγάλο διπλό της Ρόμα στο Μιλάνο (vid)

Η Ρόμα παρατάχτηκε στο “Μεάτσα” έχοντας να γευτεί τη χαρά της νίκης ως φιλοξενούμενη της Ίντερ από τον Φεβρουάριο του 2017 όμως το φινάλε της μεταξύ τους κόντρας το βράδυ του Σαββάτου βρήκε την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο (τιμωρημένος, δεν καθόταν στον πάγκο) να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο τρίποντο για την 8η αγωνιστική.

Αυτή ήρθε με σκορ 2-1 και μάλιστα με ανατροπή, με τους Μιλανέζους να παίρνουν το προβάδισμα με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα με τον Ντιμάρκο αλλά τους Ρωμαίους να απαντούν δις, με τον Ντιμπάλα να φέρνει το ματς στα ίσα στο 39′ και τον Σμόλινγκ να υπογράφει τη νίκη των Ρωμαίων με άπιαστη κεφαλιά στο 75ο λεπτό..

Σημειώνεται πως στον πάγκο της Ίντερ έκατσε ο Νίκος Μπότης, με τον 18χρονο Έλληνα κίπερ να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην καριέρα του σε αποστολή των Μιλανέζων.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι (82' Γκόζενς) Ντάμφρις (81' Μπελανόβα), Μπαρέλα, Ασλάνι (78' Μικίταριαν), Τσαλχάνογλου (78' Κορέα), Ντιμάρκο (88' Καρμπόνι), Τζέκο, Μαρτίνες

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεζ, Τσελίκ, Κριστάντε, Μάτιτς, Σπινατσόλα, Τζανιόλο (86' Μπελότι), Ντιμπάλα (58' Έιμπραχαμ), Πελεγκρίνι (82' Καμαρά)

ΝΑΠΟΛΙ-ΤΟΡΙΝΟ 3-1

Νωρίτερα, η Νάπολι ήταν καταιγιστική στο πρώτο μέρος όπου πέτυχε τρία γκολ (τα δύο πρώτα ο Ανγκιστά μέχρι το 12') και έφτασε σε ένα άνετο 3-1 επί της Τορίνο στο "Ντιέγκο Μαραντόνα", για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A.

Το ματς ουσιαστικά τελείωσε πριν καν ξεκινήσει. Στο 6’ Μάριο Ρούι έκανε τη σέντρα και ο Ανγκισά με κεφαλιά το 1-0 και στο 12’ ο Πολιτάνο έβγαλε την μπαλιά και ο αμυντικός μέσος έγραψε το 2-0. Ολα ήταν απλά και ωραία για τους Partenopei και έτσι συνέχισε το σκηνικό καθώς στο 37’ ο Ζιελίνσκι έδωσε ωραία μπαλιά στον Κβαρατσκέλια ο οποίος μπήκε στην περιοχή και εκτέλεσε με το αριστερό για το 3-0.

Στο 43’ ο Σανάμπρια μείωσε σε 3-1 με σουτ εντός περιοχής, έπειτα από σέντρα του Λαζάρο από αριστερά. Το σκορ διατηρήθηκε στην επανάληψη, αφού η Νάπολι διαχειρίστηκε σωστά το υπέρ της σκορ και κράτησε την καθαρή νίκη.

Η 8η αγωνιστική

Νάπολι-Τορίνο 3-1 (6', 12' Ανγκισά, 37' Κβαρατσχέλια - 44' Σανάμπρια)

Ιντερ-Ρόμα 1-2 (30' Ντιμάρκο - 39' Ντιμπάλα, 75' Σμόλινγκ)

Εμπολι-Μίλαν (21:45)

Κυριακή (2/10)

Λάτσιο-Σπέτσια (13:30)

Σασουόλο-Σαλερνιτάνα (16:00)

Λέτσε-Κρεμονέζε (16:00)

Σαμπντόρια-Μόντσα (16:00)

Αταλάντα-Φιορεντίνα (19:00)

Γιουβέντους-Μπολόνια (21:45)

Δευτέρα (3/10)

Βερόνα-Ουντινέζε (21:45)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr