Ποδόσφαιρο

Ινφαντίνο: «Μαύρη μέρα»

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022 - 15:02

Τη θλίψη του για την τραγωδία με τον θάνατο 174 ανθρώπων σε γήπεδο στην Ινδονησία εξέφρασε ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Ινφαντίνο: «Μαύρη μέρα»

Ο επικεφαλής της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας κάνει σε σχετική δήλωσή του λόγο για «μαύρη ημέρα για όλους όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο» και για «τραγωδία πέρα από κάθε κατανόηση».

«Ο κόσμος του ποδοσφαίρου βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, μετά τα τραγικά συμβάντα που έλαβαν χώρα στην Ινδονησία, στο τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Αρέμα και την Περσεμπάγια Σουραμπάγια στο στάδιο Καντζουρουχάν. Αυτή είναι μια μαύρη ημέρα για όλους όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και μια τραγωδία πέρα από κάθε κατανόηση.

Εκφράζω τα θερμότερα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους μετά από αυτό το τραγικό συμβάν. Μαζί με τη FIFA και την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα, όλες οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τα θύματα, αυτούς που έχουν τραυματιστεί, μαζί με τον λαό της Δημοκρατίας της Ινδονησίας, την Ασιατική Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία, την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Ινδονησίας και την Ινδονησιακή Ποδοσφαιρική Λίγκα, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr