Ποδόσφαιρο

Super league: Έκανε... σεφτέ ο Αστέρας Τρίπολης

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022 - 17:13

Η ομάδα της Αρκαδίας νίκησε 2-0 τον ΟΦΗ, «καθαρίζοντας» το ματς από το πρώτο ημίχρονο.

Super league: Έκανε... σεφτέ ο Αστέρας Τρίπολης

Η 6η αγωνιστική ήταν πολύ σημαντική για τον Αστέρα. Η ομάδα της Τρίπολης πέτυχε την πρώτη της νίκης, με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Το τελικό 2-0 και οι τρεις πόντοι ήταν απολύτως δίκαιοι για την ομάδα του Μεταξά. Διότι ο ΟΦΗ εμφάνισε αρκετές στιγμές αδράνειας και το «πλήρωσε» με την ήττα.

Η πρώτη καλή στιγμή του ματς ήταν για τον ΟΦΗ. Στο 8' ο Γκερέρο απείλησε, αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε σε κόρνερ. Όμως, ήταν φανερό ότι ο Αστέρας Τρίπολης «πατούσε» καλύτερα στο χορτάρι. Έτσι, στο 19' έφτασε στο γκολ. Η πάσα του Μπαρτόλο για τον Τιλίκα ήταν εξαιρετική.

Έτσι, ο τελευταίος με δυνατό βολέ άνοιξε το σκορ (1-0). Οι Κρητικοί έκαναν προσπάθειες για να σκοράρουν, αλλά δεν απειλούσαν σοβαρά την εστία του Παπαδόπουλου. Αντίθετα, οι Αρκάδες ήταν πιο επικίνδυνοι. Κατά συνέπεια, πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο ήρθε και δεύτερο γκολ. Νέα ασίστ από τον Μπαρτόλο, στο 44', με αποδέκτη τον Γκαρντάφσκι που σημείωσε το 2-0.

Το σκηνικό στο δεύτερο μέρος, παρά τις αλλαγές από Μεταξά και Νιόπλια, δεν άλλαξε. Ειδικότερα, την πρώτη μεγάλη φάση του δευτέρου ημιχρόνου την είχαν ξανά οι γηπεδούχοι. Στο 59' και μετά τη σέντρα του Γκαρντάφσκι, ο Μπαράλες έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Στέφενς έδιωξε.

Νέα τεράστια ευκαιρία τους, στο 62' με το τετ-α-τετ του Μπαρτόλο, αλλά ο Στέφενς τον σταμάτησε. Ο ΟΦΗ πίεσε, απείλησε στο 79' με τον Μπουζούκη και είχε σημαντική ευκαιρία στο 81', αλλά ο Παπαδόπουλος είπε… όχι στον Γκερέρο. Με αποτέλεσμα να μην αλλάξει τίποτα και η ομάδα της Τρίπολης να φτάσει στην πρώτη φετινή της νίκη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Ιγκλέσιας (75' Βαλιέντε), Ντομίνγκεθ (46' Στάνκο), Τιλίκα, Μπαρτόλο (75' Μπερτόγλιο, 87' Ριέρα), Γκαρντάφσκι (65' Κρέσπι), Μπαράλες.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στέφενς, Λάρσον, Διαμαντής, Βούρος, Μπαλογιάννης (73' Θοράρινσον), Μεγιάδο (46' Τοράλ), Περέα, Ντιουσέ, Ντίκο (57' Μπουζούκης), Γκερέρο, Ντουρμισάι (46' Μπιφουμά).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr