Ποδόσφαιρο

Super League: Φύσησε άνεμος αλλαγής με Μίτσελ και Μπακαμπού

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022 - 18:01

Η παρουσία του Ισπανού στον πάγκο και τα γκολ του Γάλλου φορ, οδήγησαν τον Ολυμπιακό σε νίκη 2-0 κόντρα στον Ατρόμητο.

Super League: Φύσησε άνεμος αλλαγής με Μίτσελ και Μπακαμπού

Η πρώτη παρουσία του Μίτσελ στον «ερυθρόλευκο» πάγκο σηματοδότησε τον άνεμο… αλλαγής για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» με τα γκολ του Μπακαμπού (45'+2 και 68') νίκησαν 2-0 τον Ατρόμητο, που είχε ως κορυφαίο τον Γιαννιώτη. Ο Έλληνας γκολκίπερ έκανε πολλές επεμβάσεις και κράτησε το σκορ τόσο χαμηλά. Η ομάδα του Κόουλμαν είχε μια καλή στιγμή, στο 48' με τον Φρίντγιονσον, αλλά ο Τζολάκης αντέδρασε σωστά και κράτησε αλώβητη την εστία του.

Ωραία μπάλα στο Καραϊσκάκη

Το πρώτο 20λεπτο ανήκε στον Ολυμπιακό. Μιας και οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή της μπάλας. Όπως και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ωστόσο, δεν κατάφεραν πλην μιας φάσης, να απειλήσουν με καλές προϋποθέσεις την εστία του Γιαννιώτη. Αυτή ήταν στο 13' όταν το κόρνερ του Ινμπόν Χουάνγκ βρήκε αφύλακτο τον Σισέ στο δεύτερο δοκάρι, αλλά η κεφαλιά του πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός είχε βρεθεί σε καλή θέση μέσα στην περιοχή, στο 5', αλλά δεν είχε βρει καλά την μπάλα. Όμως, πρέπει να αποδοθούν και τα εύσημα στον Ατρόμητο για την καλή, αμυντική του λειτουργία. Η πρώτη μεγάλη φάση ήρθε στο 30'. Σέντρα του Ρέαμπτσιουκ, κεφαλιά του Μπακαμπού και μεγάλη επέμβαση του Γιαννιώτη!

Ο Μπακαμπού θα μπορούσε να απειλήσει στο 33' και το 34', αλλά δεν έκανε καλά τελειώματα. Ο Ολυμπιακός είχε δύο ακόμα σημαντικές στιγμές. Η πρώτη ήρθε στο 38', καθώς οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Σουάρεθ. Αλλά, ο Γιαννιώτης απέκρουσε την εκτέλεσε του Ελ Αραμπί. Στο 41' ο Μαροκινός έστρωσε για τον Μπακαμπού, όμως εκείνος έκανε και πάλι πολύ κακό τελείωμα. Μια ακόμα συνεργασία ανάμεσα σε Ελ Αραμπί και Μπακαμπού έφερε στο 45'+1 το δεύτερο πέναλτι, μετά την ανατροπή του τελευταίου από τον Κιβρακίδη. Ο Γάλλος ανέλαβε την εκτέλεση και σημάδεψε σωστά για το 1-0 (45'+2).

Στον… αστερισμό του Μπακαμπού

Ο Μίτσελ έκανε σωστή διαχείριση σε ό,τι αφορά τη χρησιμοποίηση των παικτών και το χρόνο που αγωνίστηκαν όλοι, καθώς την Πέμπτη υπάρχει ο αγώνας με τη Καραμπάχ. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να έχει την πρώτη του, μεγάλη ευκαιρία. Στο 48' με τον Φρίντγιονσον, αλλά η κεφαλιά του από το κέντρο της περιοχής, δεν αιφνιδίασε τον Τζολάκη! Ο Μπακαμπού ήταν εξαιρετικό. Δεν κατάφερε να πιάσει καλά την κεφαλιά στο 55'. Το ίδιο και στο 57' που δεν έκανε καλό κοντρόλ και ο Γιαννιώτης έδιωξε σε κόρνερ.

Στην τρίτη του ευκαιρία, στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασε στο γκολ. Στο 68' η κάθετη πάσα του Βαλμπουενά στον Μπακαμπού και το τελείωμα του Γάλλου φορ, διαμόρφωσαν το 2-0. Ο Ατρόμητος είχε μια ακόμα καλή στιγμή, στο 86', με το φάουλ του Μουνίθ. Ωστόσο, η τελευταία φάση ανήκε στους πρωταθλητές Ελλάδας. Στο 90' ο Γκάρι Ροντρίγκες απείλησε, αλλά ο Χατζηϊσαΐας έδιωξε πάνω στη γραμμή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Τζολάκης, Βρσάλικο, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ Ινμπόμ Χουάνγκ (90' Σαμασέκου), Βρουσάι (63' Αγκ. Καμαρά), Μασούρας (62' Γκ. Ροντρίγκες), Μπακαμπού (72' Αμπ. Καμαρά), Ελ Αραμπί (46' Βαλμπουενά).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Σουάρεθ (81' Μαυρομμάτης), Χατζηϊσαΐας, Ντε Μποκ, Κουέν, Γκονζάλεθ (81' Έρλινγκμαρκ), Φρίντγιονσον (82' Τζαβίδας), Ροτάριου (70' Μουνίθ), Ρομπάιγ, Κγιάρτανσον.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.