Ποδόσφαιρο

Premier League: Η Σίτι έκανε... εξάπορτο στην Γιουνάιτεντ [vid]

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022 - 18:16

Οι «πολίτες» προηγήθηκαν 4-0 στο πρώτο ημίχρονο και συνέτριψαν 6-3 την Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Premier League: Η Σίτι έκανε... εξάπορτο στην Γιουνάιτεντ [vid]

Εκπληκτική και καταιγιστική η Σίτι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ κόντρα στη Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα έκανε… πάρτι με αντίπαλο τους «κόκκινους διαβόλους» και έφτασε στο εντυπωσιακό 6-3. Με τον Έρλινγκ Χάαλαντ απόλυτος πρωταγωνιστής. Ο Νορβηγός σέντερ φορ πέτυχε τρία γκολ και έδωσε 2 ασίστ, με αποδέκτη τον Φόντεν που επίσης σημείωσε τρία γκολ. Σε ό,τι αφορά τη Γιουνάιτεντ, ο Μαρσιάλ με δύο γκολ στο φινάλε, διαμόρφωσε το τελικό 6-3.

Απίθανο ημίχρονο

Η Σίτι ήταν το απόλυτο αφεντικό στο ματς, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο. Νωρίς για το ντέρμπι, στο 8', ο Μπρούνο Φερνάντες δημιούργησε και ο Φόντεν σκόραρε (1-0). Μετά ανέλαβε δράση ο «βασιλιάς» Έρλινγκ. Ο Χάαλαντ συνεργάστηκε ιδανικά με τον Ντε Μπρόινε. Δύο ασίστ του Βέλγου, δύο γκολ του Νορβηγού (34' και 37’) και προβάδισμα τριών τερμάτων για την Σίτι (3-0). Με το ημίχρονο να τελειώνει 4-0, καθώς στο 44' ο Χάαλντ «έφτιαξε» τον Φόντεν για το 4-0. Καταιγιστικό πρώτο ημίχρονο.

Το… έσωσε ο Χάαλαντ

Η Γιουνάιτεντ πέτυχε το γκολ της… τιμής, στο 56', με τον Άντονι. Με τον Βραζιλιάνο να μειώνει σε 4-1. Η παράσταση των Χάαλαντ και Φόντεν συνεχίστηκε, όμως και στο δεύτερο 45λεπτο. Ο Νορβηγός στο 64' έκανε το 5-1, για να δημιουργήσει το 6-1 που σημείωσε ο Φόντεν στο 73'. Στο φινάλε του ματς οι «κόκκινοι διάβολοι» μείωσαν το σκορ. Ο Μαρσιάλ που είχε μπει στο 59' κατάφερε με δύο γκολ στα τελευταία δέκα λεπτά να περιορίσει τη διαφορά. Στο 84' και στο 90'+1 με πέναλτι μείωσε για το τελικό 6-3.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr