Ποδόσφαιρο

Bundesliga: Σε φόρμα η Άουγκσμπουργκ [vids]

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022 - 21:45

Τρίτη σερί νίκη για την ομάδα της Βαυαρίας, 3-2 στην έδρα της Σάλκε, που απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη.

Bundesliga: Σε φόρμα η Άουγκσμπουργκ [vids]

Βέρντερ Βρέμης, Μπάγερν Μονάχου και τώρα Σάλκε. Η Άουγκσμπουργκ έχει γυρίσει… διακόπτη. Τρίτη σερί νίκη για την ομάδα του Μάασεν, 3-2 στην έδρα της Σάλκε και σημαντική άνοδο στη βαθμολογία. Με τον σύλλογο της Βαυαρίας να είναι πιο κοντά στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Από εκεί που ήταν μέσα στην επικίνδυνη ζώνη, έχει πάρει πλέον σημαντική βαθμολογική «ανάσα».

Τα δύο γρήγορα γκολ του Βόσνιου Ντεμίροβιτς (9' και 21') έδωσαν σημαντικό προβάδισμα. Όμως το γκολ του Τερόντε (33') για το 1-2 της Σάλκε, άλλαξε ξανά τα δεδομένα και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς. Στο 63' η Σάλκε ολοκλήρωσε το come back της, καθώς ο Κράους ισοφάρισε σε 2-2. Στο 71' η Άουγκσμπουργκ έχασε τον Μπερίσα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ωστόσο, ο Χαν στο 77' πέτυχε το 2-3, δίνοντας στην ομάδα του μια πολύ σημαντική νίκη.

Στο άλλο ματς που έγινε πιο νωρίς, στο Βερολίνο, Χέρτα και Χοφενχάιμ έμειναν στο 1-1. Με τα δύο γκολ να μπαίνουν στο πρώτο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Κράμαριτς στο 25', αλλά ο Λουκεμπάκιο στο 37' ισοφάρισε για τη Χέρτα. Το ματς ήταν ανοικτό στο δεύτερο 45λεπτο, αλλά δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά στο σκορ. Έτσι, η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη 1-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr