Ποδόσφαιρο

Super League: «Τιμωρός» Βόλος του Άρη [vids]

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022 - 22:00

Η ομάδα της Μαγνησίας, με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά λάθη των «κίτρινων» και επικράτησε 2-0.

Super League: «Τιμωρός» Βόλος του Άρη [vids]

Τα αμυντικά λάθη του Άρη ήταν πολλά. Ο Βόλος άδραξε της ευκαιρίας, τα εκμεταλλεύτηκε στο μέγιστο βαθμό και έφτασε σε μια πολύ σημαντική νίκη 2-0. Ακόμη κι όταν οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, οι Θεσσαλονικείς δεν το αξιοποίησαν και έφυγε με «σκυμμένο κεφάλι» από το Πανθεσσαλικό.

Στο ξεκίνημα του ματς οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους. Στο 11' ο Ντιόπ για τον Άρη, στο 12' ο Οζέγκοβιτς για τον Βόλο. Στο 26' ο Βόλος πήρε το προβάδισμα. Ο Κούεστα δεν απομάκρυνε καλά την μπάλα στο σουτ του Οζέγκοβιτς. Ο Ντέλετιτς πήρε το… ριμπάουντ και πέτυχε το 1-0.

Στο 29' ο Μαζικού έκανε λάθος και ο Οζέγκοβιτς ανατράπηκε από Μαζικού και Ντιόπ. Ο Μπαριέντος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έκανε το 2-0.

Στο 55' ο Άλχο ανέτρεχε τον Ιτούρμπε που έβγαινε μόνος απέναντι από τον Κλέιμαν. Στη συνέχεια, ο Πάλμα εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.

Στο 67' ο Μαντσίνι πήγε να πετύχει ένα εκπληκτικό γκολ, με απευθείας εκτέλεσε το κόρνερ, αλλά ο Ισραηλινός γκολκίπερ έδιωξε με τη βοήθεια του οριζοντίου δοκαριού.

Στο τέλος ο Άρης είχε ευκαιρίες με τον Ζερβινιό, νέο κόρνερ του Μαντσίνο και τον Ενκουλού, αλλά ο Κλέιμαν κράτησε την εστία του αλώβητη.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Ουές, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Πάουλο Φερνάντες, Μεθκίδα (64' Ματίγια), Ντέλετιτς (70' Πίρινεν), Οζέγκοβιτς (85' Κούτσιας).

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Πίρσμαν (46' Ενκουλού), Μαζικού, Νταμπό (68' Γκρέι), Ντιόπ (46' Ματέο Γκαρσία), Μαντσίνι, Μάνου Γκαρθία, Ιτούρμπε (79' Καμάτσο), Πάλμα (74' Ζερβίνιο).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr