Ποδόσφαιρο

Serie A: Στην κορυφή η Αταλάντα, ανεβαίνουν Λάτσιο και Γιουβέντους [vids]

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022 - 00:28

Οι «μπεργκαμάσκι» πέτυχαν άλλη μια νίκη και είναι στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας. Έβγαλαν αντίδραση οι «μπιανκονέρι».

Serie A: Στην κορυφή η Αταλάντα, ανεβαίνουν Λάτσιο και Γιουβέντους [vids]

Η πορεία της Αταλάντα στο φετινό ιταλικό πρωτάθλημα είναι εκπληκτική. Η ομάδα του Τζιανπιέρο Γκασπερίνι συνεχίζει, χέρι-χέρι, με τη Νάπολι να είναι στο «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα. Εξάλλου, είναι και οι δύο αήττητες ομάδες, ως τώρα, στο πρωτάθλημα. Σε ένα ματς που αντιμετώπισαν δυσκολίες κόντρα στη Φιορεντίνα, οι «μπεργκαμάσκι» νίκησαν και έφτασαν στους 20 πόντους, όσους δηλαδή έχουν και οι «παρτενοπέι».

Σε ανοδική πορεία και η Λάτσιο. Τρίτο σερί τρίποντο. Αν και το ματς με την Σπέτσια δεν ξεκίνησε καλά μετά το χαμένο πέναλτι του Ιμόμπιλε. Ωστόσο η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή και η νίκη με 4-0 τα «λέει» όλα. Μεγάλες νίκες πέτυχαν ακόμα η Σασουόλο, η Μόντσα και η Γιουβέντους. Η «Μεγάλη Κυρία» έβαλε τέλος σε ένα κακό σερί αγώνων χωρίς νίκη. Η Σασουόλο ήταν εντυπωσιακή, καθώς σημείωσε πέντε γκολ. Επιπλέον, η νεοφώτιστη Μόντσα πήρε τη δεύτερη διαδοχική νίκη της, «βυθίζοντας» ακόμη περισσότερο την Σαμπντόρια. Δείτε τα αποτελέσματα, τους σκόρερ και τις καλύτερες στιγμές των κυριακάτικων αναμετρήσεων.

Λάτσιο - Σπέτσια 4-0

(12' Ζακάνι, 24' Ρομανιόλι, 61' Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, 90'+1 Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς)

Λέτσε - Kρεμονέζε 1-1

(42' πέν. Στρεφέτσα - 19' πέν. Τσιοφάνι)

Σαμπντόρια - Μόντσα 0-3

(11' Πεσίνα, 67' Καπράρι, 90'+4 Σένσι)

Σασουόλο - Σαλερνιτάνα 5-0

(12' Λοριέν, 39' πέν. Πιναμόντι, 53' Θόρστβεντ, 76' Χαρούι, 90'+1 Αντίστε)

Αταλάντα - Φιορεντίνα 1-0

(59' Λούκμαν)

Γιουβέντους - Μπολόνια 3-0

(24' Κόστιτς, 59' Βλάχοβιτς, 62' Μίλικ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr