Ποδόσφαιρο

Κύπρος: Πρωτοπόρος ο Άρης Λεμεσού [vids]

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022 - 01:07

Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι είναι στην πρώτη θέση, μπροστά από τον πρωταθλητή Απόλλωνα Λεμεσού.

Κύπρος: Πρωτοπόρος ο Άρης Λεμεσού [vids]

Κι όμως δεν είναι ψέμα! Μετά από πέντε αγωνιστικές, στην κορυφή της βαθμολογίας στην Κύπρο δεν είναι ούτε ο πρωταθλητής Απόλλων Λεμεσού, ούτε ο ΑΠΟΕΛ, ούτε η Ομόνοια, ούτε η ΑΕΚ Λάρνακας. Αλλά ο Άρης Λεμεσού.

Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι έφτασε την 4ης της νίκη σε 5 ματς και εκμεταλλευόμενη τη χθεσινή ισοπαλία ανάμεσα σε Απόλλωνα Λεμεσού και Πάφο, απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Ο Άρης ήταν κυρίαρχος από την αρχή του ματς. Με τον Μπένγκτσον να σημειώνει δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ο Σουηδός συνέβαλε καταλυτικά για να πάρει η ομάδα του, ένα ακόμα τρίποντο.

Στην άλλη κυριακάτικη αναμέτρηση, ΑΠΟΕΛ και ΑΕ Λεμεσού αλληλοεξοντώθηκαν, με αποτέλεσμα το ματς στο «ΓΣΠ» να μένει στο 0-0. Ο βαθμός, πάντως, ήταν πολύτιμος για τους φιλοξενούμενους, για τους οποίους έκανε ντεμπούτο στον πάγκο τους, ο Τσεντομίρ Γιανέφσκι. «Κλειστό» ματς. Μεγάλη ευκαιρία είχε ο ΑΠΟΕΛ με τον Δώνη στο 8', ενώ στο φινάλε του ματς ο Ζντραφκόφσκι απείλησε αλλά ο Μπέλενς έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Ακρίτας Χλώρακας - Άρης Λεμεσού 0-3

(12' Μπένγκτσον, 33' Μπένγκτσον, 81' Γκομίς)

ΑΠΟΕΛ - ΑΕ Λεμεσού 0-0

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr