Ποδόσφαιρο

Χωρίς Ελ Αραμπί για ένα μήνα ο Ολυμπιακός

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022 - 15:20

Ο Μαροκινός τραυματίστηκε σε γόνατο στο ματς με τον Ατρόμητο το πρόβλημα ήταν τελικά μεγαλύτερο από την αρχική εκτίμηση

Χωρίς Ελ Αραμπί για ένα μήνα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με νίκη την εποχή Μίτσελ στον πάγκο του με το 2-0 κόντρα στον Ατρόμητο. Αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όλα όπως θα ήθελε. Γιατί σε κάποια φάση στο πρώτο ημίχρονο τραυματίστηκε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Μαροκινός επιθετικός υπέστη διάταση έσω πλάγιου συνδέσμου στο δεξί γόνατο. Η αρχική εκτίμηση ήταν πως θα απουσίαζε για δύο εβδομάδες.

Την Δευτέρα (3/10) το πρωί όμως έκανε εξετάσεις κι έδειξαν πως το μέγεθος του τραυματισμού ήταν μεγαλύτερο. Κι έτσι θα χρειαστεί να μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα. Σημαντική απώλεια καθώς ο Ολυμπιακός έχει να δώσει μια σειρά αγώνων, ανά τρεις μέρες, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει νοκ άουτ όλο τον Οκτώβριο και θα απουσιάσει από τους αγώνες με Καραμπάγκ (6/10, εντός), ΟΦΗ (9/10, εκτός), Καραμπάγκ (13/10, εκτός), ΠΑΟΚ (17/10, εντός), Παναιτωλικό (22/10, εκτός), Φράιμπουργκ (27/10, εκτός) και ενδεχομένως Λαμία (30/10 εκτός).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.