Ποδόσφαιρο

Super League: Show Καρέλη και Αγρινιώτικο «πάρτι» στα Γιάννινα

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022 - 20:04

Χατ τρικ από τον Έλληνα επιθετικό και νίκη 4-1 για τον Παναιτωλικό στην έδρα του ΠΑΣ.

Super League: Show Καρέλη και Αγρινιώτικο «πάρτι» στα Γιάννινα

Στο γειτονικό… ντέρμπι της Βόρειο-Δυτικής Ελλάδας ο Παναιτωλικός έκανε «πάρτι» μέσα στα Γιάννινα. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ήταν εξαιρετική. Με τον εκπληκτικό Νίκο Καρέλη να κάνει τη διαφορά. Ο Έλληνας επιθετικός, που είναι σε εξαιρετική φόρμα, πέτυχε τρία γκολ και οδήγησε το σύλλογο του Αγρινίου σε θρίαμβο με 4-1 μέσα στους «Ζωσιμάδες». Με αποτέλεσμα να «βυθίσει» ακόμα περισσότερο τον ΠΑΣ. Αντίθετα, η ομάδα του Αγρινίου έστω και προσωρινά ανέβηκε στην πρώτη πεντάδα, με 10 βαθμούς.

Προβάδισμα από νωρίς

Σε ένα εκτός έδρας, το ιδανικό για τον εκάστοτε φιλοξενούμενοι είναι το γρήγορο γκολ. Κάτι που πέτυχε ο Παναιτωλικός. Ο Μόρσεϊ στο 7' άνοιξε το σκορ, με σουτ από θέση μέσα αριστερά στην περιοχή. Ο Καρέλης προειδοποίησε στο 14', αλλά «χτύπησε» για πρώτη φορά στο 25'. Το γύρισμα του Λάρσον τον έβγαλε σε κενή εστία κι εκείνος πλάσαρε για το 0-2. Ο ΠΑΣ αναθάρρησε στο ματς, στο 34'. Μετά το κόρνερ του Μορέιρα, ο Εραμούσπε με πολύ δυνατή κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Ανέστη για το 1-2. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου 45λεπτου, ο Σταματελόπουλος δεν πρόλαβε να βρει την μπάλα από κοντά, για να φέρει το ματς στα ίσα.

Καρέλης «τιμωρός» και 4άρα

Οι Γιαννιώτες θέλησαν στα πρώτα δέκα λεπτά του δευτέρου μέρους να φτάσουν σε ένα γρήγορο γκολ και να δώσουν άλλη τροπή στο ματς. Στο 53' ο Λιάσος έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Ανέστης ήταν σε καίρια θέση. Στην αρχή της φάσης, ο Σταματελόπουλος δεν είχε βρει την μπάλα. Έτσι στο 71' και μετά την κεφαλιά-πάσα του Κορνέλιους, ο Καρέλης με περίτεχνο τρόπο σκόραρε για το 1-3. Ο Ροσέρο στο 81' επιχείρησε το συρτό σουτ, με την μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ανέστη. Ωστόσο, στο 87' ο Έλληνας επιθετικός του Παναιτωλικού πέτυχε και τρίτο γκολ, τελειώνοντας ιδανικά την αντεπίθεση της ομάδας του Αγρινίου για το τελικό 1-4.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θ. Στάικος): Σούλης, Σόρια, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Κιάκος, Καραχάλιος, Λιάσος (60' Τζίμας), Ποζνάνσκι (81' Λώλης), Ροσέρο, Σταματελόπουλος (72' Παμλίδης), Μορέιρα (81' Μπάλαν).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γ. Αναστασίου): Ανέστης, Μπακάκης (85' Αποστολάκης), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν (80' Φλόρες), Ντίας (59' Μάρτενσον), Ντουάρτε, Σενγκέλια (58' Κολοβός), Καρέλης, Μόρσεϊ (59' Νταγκό).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr