Ποδόσφαιρο

Κύπρος: «Μίλησαν» οι έδρες [vids]

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022 - 22:06

Πολύτιμα τρίποντα πήραν το Παραλίμνι και η Καρμιώτισσα στο φινάλε της 5ης αγωνιστικής.

Κύπρος: «Μίλησαν» οι έδρες [vids]

Το φινάλε της 5ης αγωνιστικής στο κυπριακό πρωτάθλημα περιλάμβανε δύο ματς. Καρμιώτισσα-Ολυμπιακός Λευκωσίας και Παραλίμνι-Νέα Σαλαμίνα. Η λήξη βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τους τρεις βαθμούς. Αποτελέσματα που τους έδωσαν βαθιά βαθμολογική «ανάσα».

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Αμμόχωστος», η ομάδα των Πάνω Πολεμιδίων κατάφερε να επικρατήσει 1-0. Το ματς κρίθηκε από την «άσπρη βούλα». Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Χέντρικς ανέτρεψε τον Χατζηβασίλη. Το πέναλτι καταλογίστηκε. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Σελιάγια, νίκησε τον γκολκίπερ Μολ και πέτυχε το μοναδικό γκολ του ματς. Ωστόσο, η νίκη για την Καρμιώτισσα ήταν δίκαιη. Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά απείλησε, σοβαρά, μια φορά. Στο 52' με το δοκάρι του Σάλι.

Όσον αφορά στο ματς που έγινε στο «Τάσος Μάρκου», εκεί το Παραλίμνι μέσα σε τέσσερα λεπτά μετέτρεψε το εύθραυστο 0-0 σε 2-0 και πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο. Το πρώτο μέρος πέρασε χωρίς μεγάλες φάσης. Όμως, στο 78' το γέμισμα του Λουσέρο βρήκε τον Ρουσιά και κατέβασε την μπάλα και άνοιξε το σκορ (1-0). Μια φάση που ελέγχθηκε από το VAR, καθώς αρχικά είχε υποδειχθεί ο σκόρερ σε θέση οφσάιντ. Επιπλέον, στο 82', ήταν η σειρά του Ντα Σίλβα να σημαδέψει σωστά με σουτ μέσα από την περιοχή, για το 2-0.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr