Ποδόσφαιρο

Super League: ΑΕΚάρα και πρεμιέρα στην «Αγιά-Σοφιά» με 4άρα [vids]

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022 - 22:34

Εντυπωσιακή η Ένωση στο πρώτο της ματς στο νέο της γήπεδο, νίκησε 4-1 τον Ιωνικό και προσέφερε θέαμα στον κόσμο της.

Super League: ΑΕΚάρα και πρεμιέρα στην «Αγιά-Σοφιά» με 4άρα [vids]

Την περασμένη Παρασκευή έγιναν τα εγκαίνια στην «Αγιά-Σοφιά». Ωστόσο το πρώτο ματς στην Opap Arena ήταν απόψε με τον Ιωνικό. Η ΑΕΚ ήταν συνεπής στο ραντεβού με τον κόσμο της. Έπαιξε ωραία μπάλα, πρόσφερε θέαμα, νίκησε 4-1 την ομάδα της Νίκαιας και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Super League. Με τον Γκατσίνοβιτς να κάνει τη διαφορά σκοράροντας δύο φορές.

Εξαιρετική μπάλα και θέαμα

Μετά από 19 χρόνια η ΑΕΚ έπαιξε ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όμως αυτή τη φορά, με την «Αγιά-Σοφιά» να ανοίγει τις θύρες της, η Ένωση έκανε το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει. Έπαιξε πολύ ωραία μπάλα, νίκησε 4-1 τον Ιωνικό και γέμισε με χαρά τους οπαδούς της. Οι οποίοι έδωσαν μεγάλη ώθηση στους παίκτες του Ματίας Αλμέιδα. Στο 2' ο Γκαρσία απείλησε, με τον Χουτεσιώτη να του λέει… όχι. Όμως στο 6' ο Γκατσίνοβιτς με εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του γκολκίπερ του Ιωνικού που δεν μπόρεσε να αντιδράσει (1-0).

Οι «κιτρινόμαυροι» πίεζαν και είχαν κλείσει τους Νικαιώτες στο μισό γήπεδο. Έτσι, στο 26' έγινε το 2-0. Ο Ελίασον έστειλε συστημένη την μπάλα και ο Λιβάι Γκαρσία με κεφαλιά πέτυχε το 2-0 για την Ένωση. Στο 37' ο Αραούχο δεν πρόλαβε την μπάλα στο γύρισμα του Γκαρσία για το 3-0.

Πρεμιέρα με 4άρα

Ο Ιωνικός απείλησε για πρώτη φορά στο 51' μετά τη σέντρα του Φαντιγκά και το σουτ του Ιωαννίδη. Στο 58' το σουτ του Πινέδα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!

Η σέντρα του Γκατσίνοβιτς είχε αποδέκτη τον Αραούχο. Σουτ του «Τσίνο», η μπάλα κόντραρε στον Αντούνες και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-0 (62'). Τρία λεπτά αργότερα η σέντρα του Ελίασον από τα δεξιά, βρήκε εντελώς αφύλακτο τον Γκατσίνοβιτς στο δεύτερο δοκάρι και εκείνος με σουτ στην κίνηση, πέτυχε το 4-0!

Δύο ακόμα μεγάλες ευκαιρίες της Ένωσης. Καθώς στο 71' ο Αραούχο και στο 78' ο Τσούμπερ δεν μπόρεσαν να πετύχουν το 5-0. Αντίθετα, ο Ιωνικός πέτυχε το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις με τον Ελευθεριάδη, για το τελικό 4-1.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμαντί, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς (82' Γαλανόπουλος), Πινέδα (70' Μάνταλος), Ελίασον (70' Άμραμπατ), Λιβάι Γκαρσία (70' Τσούμπερ), Αραούχο (88' Κοσίδης).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιριγώτης (87' Σάκιτς), Αντούνες (67' Μίλο), Κάνιας, Τσίμπσαχ (46' Φατιγκά), Βαλεριάνος, Λοβέρα, Οφόσου (67' Ελευθεριάδης), Ιωαννίδης (67' Μάντζης).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.