Ποδόσφαιρο

Serie A: Ανατροπή και 3η θέση για την Ουντινέζε [vid]

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022 - 23:43

Νίκη 2-1 στη Βερόνα και έκτο σερί τρίποντο για την ομάδα του Αντρέα Σότιλ, που είναι στο -1 από Νάπολι και Αταλάντα.

Serie A: Ανατροπή και 3η θέση για την Ουντινέζε [vid]

Με ιδανικό τρόπο ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική για την Ουντινέζε. Καθώς έκανε μια σπουδαία ανατροπή, νίκησε 2-1 στη Βερόνα και ανέβηκε ξανά στην 3η θέση της βαθμολογίας. Μόλις έναν πόντο πίσω από τις πρωτοπόρους Νάπολι και Αταλάντα.

Η Βερόνα προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με το γκολ του Ντόιγκ στο 23'. Έτσι, το πρώτο 45λεπτο τελείωσε με το ισχνό της προβάδισμα. Ωστόσο, η Ουντινέζε επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά πώς είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Εξάλλου, δικαιολόγησε την πορεία της στο φετινό ιταλικό πρωτάθλημα. Καθώς στο δεύτερο ημίχρονο ανέτρεψε το σκορ και έφυγε νικήτρια, με 2-1, από το «Marcantonio Bentegodi».

Η ομάδα του Σότιλ, οι αλλαγές του οποίου ήταν καθοριστικές, κατάφερε να γυρίσει το ματς στο τελευταίο 20λεπτο και να πετύχει την 6η σερί νίκη της. Αποτέλεσμα που την έφερε μόνο τρίτη στο βαθμολογικό πίνακα. Πιο συγκεκριμένα, ο Μπέτο που είχε μπει στο ματς στο 58' πέτυχε το 1-1 στο 70ό λεπτό. Για να έρθει ο Σάμαρτζιτς (σ.σ.: επίσης είχε μπει στο ματς στο 58') να φτιάξει το δεύτερο γκολ, το οποίο σημείωσε ο Μπιγιόλ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (90'+2). Με τον τρόπο αυτό, η Ουντινέζε πήρε ένα ακόμα τρίποντο και έφτασε τους 19 πόντους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr