Ποδόσφαιρο

La Liga: Buzzer beater της Ράγιο, «βύθισε» κι άλλο την Έλτσε [vid]

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022 - 00:26

Με γκολ του Ουνάι Λόπες στο 90'+5, η Βαγιεκάνο νίκησε 2-1 την Έλτσε με ανατροπή.

La Liga: Buzzer beater της Ράγιο, «βύθισε» κι άλλο την Έλτσε [vid]

Χιτσκοκικό φινάλε με γκολ σε «νεκρό» χρόνο στο «Estadio de Vallecas». Με την Ράγιο να ολοκληρώνει στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων μια μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Έλτσε. Επικράτησε 2-1 και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη, αφήνοντας την αντίπαλό της στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το ματς που ολοκλήρωσε την 7η αγωνιστική στην La Liga είχε συναρπαστική εξέλιξη ως το τέλος. Καθώς η Έλτσε που προηγήθηκε στο ματς, δεν κατάφερε να πάρει βαθμό στην έδρα της Ράγιο. Με αποτέλεσμα να υποστεί άλλη μια ήττα που την διατήρησε ουραγό στο ισπανικό πρωτάθλημα. Την ίδια ώρα, η Ράγιο πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη.

Ωστόσο, η Έλτσε ήταν εκείνη που κατάφερε να προηγηθεί. Με έναν γνώριμο στα ελληνικά γήπεδα. Τον Λούκας Μπογιέ. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, με κεφαλιά κόντρα στη ροή του ματς, έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (0-1) στο 32'. Το γκολ αυτό αφύπνισε τη Ράγιο. Η οποία κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή της. Μιας και στο 40', ο Όσκαρ Τρέχο πάσαρε στον Σέρτζιο Καμέγιο που νίκησε τον Μπαντία, με σουτ έξω από την περιοχή, για το 1-1.

Οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή του, όσο περνούσε ο χρόνος. Αλλά το γκολ δεν έρχονταν. Μια και ο Μπαντία με σημαντικές επεμβάσεις, κρατούσε το 1-1 που θα έδινε στην Έλτσε το δεύτερό της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα. Ωστόσο, το ματς κρίθηκε με ένα buzzer beater της Ράγιο. Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ουνάι Λόπες με σουτ έξω από την περιοχή στην κίνησε, πέτυχε το 2-1 και έδωσε τη νίκη στη Βαγιεκάνο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr