Ποδόσφαιρο

Επέστρεψε στην Αλ Ουάχντα ο Μανόλο Χιμένεθ!

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022 - 19:44

Την τεχνική ηγεσία της Αλ Ουάχντα ανέλαβε ο Μανόλο Χιμένεθ με τον Ισπανό τεχνικό -που έχει μείνει χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι του 2021 όταν ολοκλήρωσε την τέταρτη θητεία του στην ΑΕΚ- να την αναλαμβάνει για δεύτερη φορά!

Επέστρεψε στην Αλ Ουάχντα ο Μανόλο Χιμένεθ!

Στο Άμπου Ντάμπι και συγκεκριμένα στην Αλ Ουάχντα επέστρεψε ο Μανόλο Χιμένεθ, με τον Ισπανό τεχνικό να αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ξανά, μετά τη σεζόν 2019-2020.

Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ διαδέχεται στον πάγκο τον Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος απολύθηκε έχοντας ως απολογισμό μια νίκη, μια ισοπαλία και δύο ήττες

Πριν από αυτήν τη θητεία, από τον Οκτώβριο του 2019 (ύστερα από την τρίτη θητεία του στην Ένωση) έως τον Ιούνιο του 2020 ήταν στην Αλ Ουάχντα, με την οποία τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Χιμένεθ δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα. Θα δουλέψω με όλη μου την καρδιά για να κάνω χαρούμενους τους οπαδούς της ομάδας».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr