Ποδόσφαιρο

Λεβερκούζεν: Τα ηνία στον Τσάμπι Αλόνσο

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022 - 20:39

Η ήττα από την Πόρτο ήταν το κύκνειο άσμα του Τζεράρντο Σεοάν στον πάγκο της Μπάγερ, με τον Ισπανό να αναλαμβάνει.

Λεβερκούζεν: Τα ηνία στον Τσάμπι Αλόνσο

Νέα σελίδα για την τεχνική ηγεσία της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ο Ελβετός Τζεράρντο Σεοάν αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της. Με τον Ισπανό, Τσάμπι Αλόνσο, να είναι ο νέος προπονητής. Όλα έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης. Η ήττα από την Πόρτο «ξεχείλισε» το… ποτήρι.

Με την αλλαγή να είναι επιβεβλημένη. Ο Ελβετός Τζεράρντο Σεοάν απολύθηκε, πληρώνοντας την κακή πορεία στην Ευρώπη. Με τον γερμανικό σύλλογο να ανακοινώνει άμεσα και τον αντικαταστάτη του. Αυτός είναι ο Ισπανός, Τσάμπι Αλόνσο που είχε αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στην Bundesliga με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Μετά την ήττα χθες βράδυ στην Πορτογαλία, από την Πόρτο, όλα έδειχναν πώς η αλλαγή προπονητή ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρη. Έτσι, λίγες ώρες αργότερα επιβεβαιώθηκαν όλα όσα ακούγονταν. Ο Τσάμπι Αλόνσο είναι ο νέος προπονητής της Λεβερκούζεν.

Ο Ισπανός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο για κάτι περισσότερο από ενάμιση χρόνο, ως το φινάλε της σεζόν 2023-24. Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Τσάμπι Αλόνσο ήταν προπονητή στη δεύτερη ομάδα της Σοσιεδάδ για τρία χρόνια και έμεινε ελεύθερος, οπότε πήγε στη Γερμανία και την Μπάγερ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr