Ποδόσφαιρο

Παναιτωλικός: Η αποστολή για το ματς με το Βόλο

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022 - 20:42

Χωρίς τους ανέτοιμους Ανέστη και Χατζηθεοδωρίδη η ομάδα του Αγρινίου στο αυριανό εντός έδρας ματς με το σύλλογο της Μαγνησίας.

Παναιτωλικός: Η αποστολή για το ματς με το Βόλο

Με στόχο να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία, ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου (8/10, 17:00) τον Βόλο. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου μετά το «διπλό» στα Γιάννινα θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στο Αγρίνιο.

Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς δύο σημαντικές μονάδες. Μιας και ο Ανέστης και ο Χατζηθεοδωρίδης είναι ανέτοιμοι και έμειναν εκτός αποστολής. Επίσης, εκτός πλάνων του Αναστασίου για το ματς με την ομάδα του Μπράτσου είναι και οι Τσιγγάρας, Βαρόνε, Λιάβας. Μια αλλαγή επιβεβλημένη στην ενδεκάδα είναι αυτή κάτω από τα γκολπόστ. Εκεί όπου θα είναι ο Στεργιάκης.

Σε ό,τι αφορά την αποστολή του αυριανού, ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε σε αυτή 20 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Αποστολάκη, Χουχούμη, Μλάντεν, Μπακάκη, Καρέλη, Πέδρο, Νταγκό, Ντίας, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Φλόρες, Κολοβό, Ξενιτίδη, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Στεργιάκη, Μαλή, Κοντογιάννη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr