Ποδόσφαιρο

Ιωνικός: Η αποστολή με τη Λαμία

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022 - 21:55

Διαθέσιμος ο Άοσμαν για το αυριανό κρίσιμο ματς, όχι όμως και οι Τσιγκρίνσκι και Μασάς.

Ιωνικός: Η αποστολή με τη Λαμία

Ένα πολύ μεγάλο ματς περιμένει τον Ιωνικό αύριο βράδυ στη Νεάπολη. Αντίπαλος η Λαμία. Με τους τρεις βαθμούς να αποτελούν κάτι παραπάνω από μονόδρομο. Καθώς οι Νικαιώτες έχουν μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία και έχουν μπλέξει για τα καλά. Κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, θα κάνει τη «ζωή» της ομάδας του Δημήτρη Σπανού ανυπόφορη!

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή. Με τον κόουτς του Ιωνικού να έχει στα πλάνα του και τον Άοσμαν που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επανέρχεται. Αντιθέτως, ο Τσιγκρίνσκι δεν έχει ξεπεράσει το δικό του. Με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής. Ένα σφίξιμο στον προσαγωγό κράτησε έξω και τον Μασάς. Εκτός πλάνων του Σπανού ακόμα οι Χριστοδουλής, Κοκκίνης και Χρήστος Ιωαννίδης. Όσον αφορά στον Ούγκο Σόουζα, ναι μεν έχει αποκτηθεί αλλά το δελτίο του δεν έχει εκδοθεί ακόμη.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο κόουτς του Ιωνικού έκανε γνωστή την αποστολή. Αυτή αποτελείται από 22 παίκτες. Στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού για το ματς με τη Λαμία είναι οι Περλέσι, Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Αντούνες, Βαλεριάνος, Σερβιλάκης, Μύγας, Ρομαό, Μίλο, Σάκιτς, Τσίμπσαχ, Μεντόσα, Πογοσιάν, Λοβέρα, Φαντιγκά, Άοσμαν, Κάνιας, Οφόσου, Νίκος Ιωαννίδης, Ελευθεριάδης, Σεμπά και Μάντζης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr