Ποδόσφαιρο

Νέα εντός έδρας «γκέλα» για τον ΑΠΟΕΛ [vid]

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022 - 22:35

Οι «γαλαζοκίτρινοι» έμειναν στο 0-0 με την Καρμιώτισσα, στο ΓΣΠ, υπό το βλέμμα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς που ήταν στις εξέδρες.

Νέα εντός έδρας «γκέλα» για τον ΑΠΟΕΛ [vid]

«Λευκή» ισοπαλία στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Καρμιώτισσα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» έμειναν στο 0-0. Τέταρτο σερί ματς ως γηπεδούχοι φέτος και η νίκη αγνοείται. Καθώς μετά το 1-1 με την Πάφο, το 0-1 με τον Άρη Λεμεσού και το 0-0 με τη ΑΕ Λεμεσού, ένα ακόμα αποτέλεσμα χωρίς σκορ για τον ΑΠΟΕΛ.

Με τον Μάκη Σεργίδη υπηρεσιακό τεχνικό και τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στις εξέδρες του ΓΣΠ, να παρακολουθεί τη νέα του ομάδα. Όμως, οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ είδαν και πάλι το ίδιο έργο. Ένα ακόμα 0-0 που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αδυναμία δημιουργίας ευκαιριών.

Στο πρώτο μέρος, ο Τάσος Δώνης ήταν αυτός που ξεχώρισε, όντας αρκετά δραστήριος στη δεξιά πτέρυγα, αλλά απείλησε μόνο με σουτ εκτός περιοχής. Όσον αφορά στην ομάδα της Καρμιώτισσας, έπαιξε αρκετά καλά στην άμυνα και είχε τη μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε για να κάνει το διπλό. Ωστόσο, ο Καλτσάς με κεφαλιά δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπέλετς.

ΑΠΟΕΛ (Μάκης Σεργίδης): Μπέλετς, Σούσιτς (84' Ηλία), Καρώ, Κρέσπο, Φεράρι, Δώνης (69' Μορέιρα), Κοσταντίνοφ, Σαρφό, Μαρκίνιος (59' Εφραίμ), Σατσιάς (59' Εντονγκαλά), Κβιλιτάια (69' Μάγκλιτσα).

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (Αλεξάντερ Κάτσεκιβτς): Κνόμπλοχ, Μαλόν, Μεντιμόρετς, Χούμποτσαν, Τάντι, Χουσμπάουερ (64' Αβραάμ), Οικονομίδης (90'+4 Ποστάφσκι), Ντούμπια (46' Καλτσάς), Ελ Ελουχί, Χατζηβασίλης (64' Κουλιμπαλί), Σελάγια.

https://www.youtube.com/watch?v=Jd4bMNpH4c4

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr