Ποδόσφαιρο

Bundesliga: «Διπλό» Ευρώπης για την Βέρντερ [vid]

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022 - 23:48

Η ομάδα της Βρέμης νίκησε 2-1 την Χοφενχάιμ και ισοβαθμεί στην 3η θέση με Μπάγερν και Ντόρτμουντ πριν το αυριανό klassiker.

Bundesliga: «Διπλό» Ευρώπης για την Βέρντερ [vid]

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Βέρντερ. Ωστόσο το «διπλό» που έκανε η ομάδα της Βρέμης, στην έδρα της Χοφενχάιμ, έχει τεράστια αξία. Μιας και την ανέβασε στους 15 βαθμούς. Στην 3η θέση του γερμανικού πρωταθλήματος. Εκεί όπου βρίσκονται επίσης η Μπάγερν Μονάχου και η Ντόρτμουντ. Οι οποίες το βράδυ του Σαββάτου έχουν ραντεβού στην έδρας της Μπορούσια, για το πρώτο φετινό klassiker της Bundesliga.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Η Βέρντερ πέτυχε νωρίς το 0-1. Στο 18', ο συνδυασμός του Φούλκρουγκ με τον Ντουκς έδωσε το προβάδισμα στο σύλλογο της Βρέμης. Όμως, η Χοφενχάιμ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια. Έτσι, στο 33' ήταν η σειρά του Γκάιγκερ να βρει τον Νταμπούρ και εκείνος να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να πετύχει το 1-1.

Με τους γκολκίπερ Μπάουμαν (Χοφενχάιμ) και Παβλένκα (Βέρντερ Βρέμης) να κάνουν σημαντικές επεμβάσεις, στο φινάλε του ματς υπήρξε γκολ. Λοιπόν, αυτή που χάρηκε ήταν η ομάδα της Βρέμης. Διότι το πέναλτι που κέρδισε η Βέρντερ είχε θετική, για εκείνη, έκβαση. Ο Φούλκρουγκ στο 87' σημάδεψε σωστά και σημείωσε το 2-1, δίνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του Όλε Βέρνερ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr