Ποδόσφαιρο

Ligue 1: «Κόλλησε» ξανά η Λιόν [vid]

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022 - 23:58

Πέμπτο σερί ματς χωρίς νίκη για τους «λιονέ», 1-1 με την Τουλούζ στο «Groupama Stadium».

Ligue 1: «Κόλλησε» ξανά η Λιόν [vid]

Δεν λέει να συνέλθει η Λιόν! Πέμπτο σερί ματς για τους «λιονέ» χωρίς νίκη και περαιτέρω υποχώρηση στο βαθμολογικό πίνακα. Μετά από το καλό της ξεκίνημα στη διοργάνωση, η ομάδα του Πέτερ Μποζ έχει κάνει… κοιλιά. Με αποτέλεσμα να έχει χάσει την επαφή με τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Όλα αυτά παρότι η Λιόν άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ. Μόλις στο 2' οι «λιονέ» βρήκαν γκολ. Η συνεργασία ανάμεσα σε Λακαζέτ και Τετέ, έχρισε τον τελευταίο σκόρερ για το 1-0. Με το πρώτο 45λεπτο να λήγει με αυτό το σκορ, καθώς το σουτ του Σπίερινγκς στο 43' σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!

Ωστόσο, η Τουλούζ έφερε το ματς στα ίσα. Με τη «χρυσή» αλλαγή του Φιλίπ Μοντανιέ. Στο 58' ο Ραφαέλ Ρατάο μπήκε στο ματς και στο 67' σκόραρε, σημειώνοντας το 1-1 για την Τουλούζ. Κάτι που δεν άλλαξε ως το φινάλε. Καθώς μετά την ισοφάριση της Τουλούζ, η μεν Λιόν είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, η δε φιλοξενούμενη αμύνθηκε σωστά και πήρε το βαθμό στο «Groupama Stadium».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr