Ποδόσφαιρο

Bundesliga: Στο... ρετιρέ ξανά η Ουνιόν Βερολίνου [vids]

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022 - 22:45

Διπλό για τους Βερολινέζους και μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία, μετά το 1-0 στη Στουτγκάρδη.

Bundesliga: Στο... ρετιρέ ξανά η Ουνιόν Βερολίνου [vids]

Επιστροφή στις νίκες για την Ουνιόν. Με το «διπλό» που έκανε στη Στουργκάρδη, ωστόσο, ανέβηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. Εκμεταλλευόμενη το «στραβοπάτημα» της Φράιμπουργκ στο Βερολίνο, στο ματς με την Χέρτα. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού, στον όμιλο του Europa League προηγήθηκε, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ και στο φινάλε του ματς, κατάφερε τελικά να πάρει το βαθμό.

Τρία 24 μετά τη νίκη με 1-0 στη Σουηδία κόντρα στη Μάλμε, την πρώτη της στον όμιλο του Europa League, η Ουνιόν πέτυχε άλλη μια με ανάλογο τρόπο. Εκτός έδρας, με 1-0, με γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτή τη φορά για την Bundesliga, στην έδρα της Στουτγκάρδης. Ένα τρίποντο που έχει τεράστια σημασία, καθώς την έφερε εκ νέου στην κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος, στο +2 (σ.σ.: 20 με 18) σε σχέση με την Φράιμπουργκ. Η Ουνιόν ήξερε το αποτέλεσμα της Φράιμπουργκ, σιγούρεψε πρωτίστως το μηδέν και πήρε το τρίποντο από μια στατική φάση, με την κεφαλιά του Γιάκελ.

Επιπλέον, εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Γκλάντμπαχ που όλο ανεβαίνει. Συνέτριψε 5-2 την Κολωνία, που έδειξε κόπωση από το ευρωπαϊκό ματς με την Παρτιζάν. Έτσι, με το νικηφόρο αυτό αποτέλεσμα ανέβηκε στην 6η θέση και μπήκε στο παιχνίδι για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Δείτε τα αποτελέσματα, τους σκόρερ και τα καλύτερα στιγμιότυπα των κυριακάτικων αναμετρήσεων από το γερμανικό πρωτάθλημα.

Γκλάντμπαχ - Κολωνία 5-2

(27' Φρίντριχ, 45'+2 Μπενσεμπαϊνί, 47' Στιντλ, 76' Μπενσεμπαϊνί, 90'+1 Τουράμ - 31' πέν. Κάιντζ, 83' Χουσεΐνμπασιτς)

Χέρτα Βερολίνου - Φράιμπουργκ 2-2

(34' πέν. Λουκεμπάκιο, 61' Σερντάρ - 22' Κίερεχ, 78' Σάντε)

Στουτγκάρδη - Ουνιόν Βερολίνου 0-1

(76' Γιάκελ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr