Ποδόσφαιρο

Premier League: Τρίποντο με «υπογραφή» Κριστιάνο [vid]

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022 - 23:13

Σημαντικό τρίποντο με ανατροπή για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 2-1 την Έβερτον στο «Goodison Park».

Premier League: Τρίποντο με «υπογραφή» Κριστιάνο [vid]

Μετά τη συντριβή στο ντέρμπι του Μάντσεστερ από τη Σίτι, η Γιουνάιτεντ έβγαλε αντίδραση και έδειξε χαρακτήρα. Νίκη, έστω και δύσκολα, στο Europa League κόντρα στην Ομόνοια, στην Κύπρο την περασμένη Πέμπτη. Επιπλέον, άλλη μια απόψε. Στη Premier League, 2-1 την Έβερτον στο «Goodison Park». Αποτέλεσμα που την ανέβασε στην 5η θέση, με 15 βαθμούς και ματς λιγότερο.

Ειδικότερα, αυτή η νίκη έχει μεγάλη αξία. Διότι ήρθε με ανατροπή μέσα στο πρώτο ημίχρονο. Τα «ζαχαρωτά» προηγήθηκαν στο 5', με το εξαιρετικό σουτ του Ιβόμπι λίγο έξω από την περιοχή. Όμως, η ομάδα του Τεν Χάαγκ δεν πτοήθηκε. Κατάφερε να φτάσει αρκετά νωρίς στην ισοφάριση. Στο 15' η κάθετη πάσα του Μαρσιάλ έβγαλε τον Άντονι σε θέση βολής και εκείνος σημάδεψε σωστά, πετυχαίνοντας άμεσα το 1-1.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μετά το γκολ της ισοφάρισης δημιούργησαν πολλές φάσης. Τελικά δικαιώθηκε η υπεροχή τους στο 44'. Το κλέψιμο του Κασεμίρο και η κάθετη μπαλιά για τον Κριστιάνο ήταν το μισό γκολ. Ο CR7 μπήκε στην περιοχή και «εκτέλεσε» για το 1-2. Η Γιουνάιτεντ πέτυχε ένα ακόμα γκολ. Στο 81' σκόραρε και ο Ράσφορντ, αλλά αυτό δεν μέτρησε καθώς ο σκόρερ είχε κάνει χέρι, όταν πέρασε τον Ταρκόβσκι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr