Ποδόσφαιρο

La Liga: Τρίποντο της Μπαρτσελόνα και τώρα clasico [vids]

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 - 00:26

Το γκολ του Πέδρι έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του Τσάβι και πλέον υπάρχει μπροστά το πρώτο ντέρμπι με τη Ρεάλ, στη Μαδρίτη.

La Liga: Τρίποντο της Μπαρτσελόνα και τώρα clasico [vids]

Δύσκολη νίκη για την Μπαρτσελόνα. Όμως, η νίκη αυτή είχε τεράστια αξία. Διότι μετά το 1-0 επί της Θέλτα, οι Καταλανοί ανέβηκαν ξανά στην πρώτη θέση. Ισόβαθμοι με τη Ρεάλ. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στην προσεχή Κυριακή (16/10) στο «Santiago Bernabeu» στο πρώτο φετινό clasico. Στο οποίο πάνε έχοντας 7 νίκες και μια ισοπαλία σε 8 αγωνιστικές. Ούσες παράλληλα και οι δύο ομάδες που ακόμη διατηρούν το αήττητο στην La Liga.

Όμως η αγωνιστική της Κυριακής έδειξε πώς και η Σοσιεδάδ είναι σε ανοδική πορεία. Οι Βάσκοι με το τρίτο διαδοχικό τρίποντο, 1-0 την Βιγιαρεάλ σε μια αναμέτρηση με ευρωπαϊκό φόντο, έφτασαν τους 16 βαθμούς. Έτσι, ισοβαθμούν μαζί με Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπέτις. Σε «μάχη» που γίνεται πίσω από τους δύο «αιώνιους» της Ισπανίας, με στόχο την έξοδο στο Champions League, αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη. Δείτε τα αποτελέσματα, τους σκόρερ και τα καλύτερα στιγμιότυπα των κυριακάτικων αναμετρήσεων από το ισπανικό πρωτάθλημα.

Βαγιαδολίδ - Μπέτις 0-0

Κάντιθ - Εσπανιόλ 2-2

(41' Τσουστ, 78' Πέρες - 51', 67' Χοσελού)

Σοσιεδάδ - Βιγιαρεάλ 1-0

(33' Μέντες)

Μπαρτσελόνα - Θέλτα 1-0

(17' Πέδρι)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr