Ποδόσφαιρο

ΚΥΠΡΟΣ: Μεγάλη νίκη της ΑΕΚ [vids]

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 - 00:50

Δεύτερο σερί τρίποντο της ομάδας της Λάρνακας που ανέβηκε στην 4η θέση. Πρώτη νίκη για τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

ΚΥΠΡΟΣ: Μεγάλη νίκη της ΑΕΚ [vids]

Σε ανοδική πορεία είναι η ΑΕΚ Λάρνακας. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Όλτρα πέτυχε ένα πολύ μεγάλο διπλό που την έφερε στην πρώτη τετράδα. Με τον επιθετικό από τη Βενεζουέλα, τον Ρομό, να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Μια πολύ σημαντική νίκη, καθώς ήταν μόλις η πρώτη της νίκη μετά από ματς στη φάση των ομίλων του Europa League. Ωστόσο, θα μπορούσε να είχε μπλέξει, μιας και ο Άρης που είναι στη δεύτερη θέση του κυπριακού πρωταθλήματος, είχε δοκάρι με τον Γκόμις στο 83'.

Όσον αφορά στο ματς του ΓΣΠ, ο Ολυμπιακός πέτυχε την πρώτη της νίκη. Στο ματς με τον νεοφώτιστο Ακρίτα Χλώρακα. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, με το τρίποντο αυτό, ξεκόλλησε από την ουρά της βαθμολογίας. Οι «μαυροπράσινοι» είχαν δοκάρι στο 41', στην κεφαλιά του Μπάρντι! Το «χρυσό» τέρμα σημείωσε ο Κορομά.

Ολυμπιακός Λευκωσίας - Ακρίτας Χλώρακα 1-0

(64' Κορομά)

Άρης Λεμεσού - ΑΕΚ Λάρνακας 1-2

(32' Κοκόριν - 23' Τρισκόβσκι, 73' Ρομό)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr